Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Λίβερπουλ

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Λίβερπουλ με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λονδίνο προς Λίβερπουλ σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λονδίνο
Λίβερπουλ
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Λίβερπουλ

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση287 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Λονδίνο προς Λίβερπουλ;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Λονδίνο Λίβερπουλ. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Λονδίνο Λίβερπουλκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Λονδίνο και Λίβερπουλ σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Λονδίνο Λίβερπουλ και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Liverpool Lime Street, Σταθμό λεωφορείων Liverpool, Σταθμό Liverpool Central, Σταθμό London Euston, Σταθμό London Marylebone, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Λονδίνο προς Λίβερπουλ;

Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Λίβερπουλ (288 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το First TransPennine Express προσφέρει μια γραμμή Μάντσεστερ-Λίβερπουλ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Manchester Piccadilly (0.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Lime Street κατά την άφιξη (0.4 km από το κέντρο)
Το London Midland λειτουργεί τις γραμμές του Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ με ένα τρένο να αναχωρεί από London Euston για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Birmingham International (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο) και Μπέρμιγχαμ-Λίβερπουλ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Birmingham International (13 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Lime Street κατά την άφιξη (0.4 km από το κέντρο)
Το East Midlands Trains κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση του Μάντσεστερ προς Λίβερπουλ με ένα τρένο να αναχωρεί από Manchester Piccadilly για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Lime Street (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το Merseyrail προσφέρει μια γραμμή Birkenhead-Λίβερπουλ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bebington (3.8 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Central κατά την άφιξη (0.7 km από το κέντρο)
Το Chiltern Railways λειτουργεί τη γραμμή του Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ με ένα τρένο να αναχωρεί από London Marylebone για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Birmingham Moor Street (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το Virgin Trains κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Λονδίνο-Λίβερπουλ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Euston (3.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Lime Street κατά την άφιξη (0.4 km από το κέντρο)
Το Northern Rail προσφέρει μια γραμμή του Μάντσεστερ προς Λίβερπουλ με ένα τρένο να αναχωρεί από Manchester Piccadilly για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Lime Street (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το CrossCountry λειτουργεί τη γραμμή Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Stansted Airport (51 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Birmingham New Street κατά την άφιξη (0.7 km από το κέντρο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Liverpool (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το MegaBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Λίβερπουλ όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Liverpool που βρίσκεται περίπου 0.2 km από το κέντρο.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Biman Bangladesh Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Heathrow LHR βρίσκεται σε 23 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Μάντσεστερ (άφιξη στο αεροδρόμιο του Manchester International MAN)
Το British Airways εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Heathrow LHR (βρίσκεται στα 23 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Μάντσεστερ (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Manchester International MAN)
Το Virgin Atlantic Airways εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Heathrow LHR βρίσκεται σε 23 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Μάντσεστερ (άφιξη στο αεροδρόμιο του Manchester International MAN)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Λίβερπουλ

Για το ταξίδι του Λονδίνο (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Λίβερπουλ (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 287 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Το τρένο Λονδίνο Λίβερπουλ είναι άμεση.
Τρένα της Virgin Trains προς Λίβερπουλ αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London Euston προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Λίβερπουλ θα είναι στο σταθμό του Liverpool Lime Street (0.4 km από το κέντρο).
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Λονδίνο-Λίβερπουλ που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της MegaBus ή National Express στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Liverpool (0.2 km από Λίβερπουλ, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Λίβερπουλ.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Λονδίνο-Λίβερπουλ.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Λίβερπουλ από Λονδίνο. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Λονδίνο-Μάντσεστερ τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα λεωφορείο.
έξοδος Λονδίνο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Heathrow LHR 23 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μάντσεστερ (αεροδρόμιο του Manchester International, Κωδικός IATA: MAN) που εκμεταλλεύεται η Biman Bangladesh Airlines, British Airways ή Virgin Atlantic Airways.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)