Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Κως

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Κως με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Λονδίνο προς Κως σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Λονδίνο
Κως
  • Αποκτήστε τιμές
2
Λονδίνο
Λιλ
Κως
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Λονδίνο
Αθηνα
Κως
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Κως

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2696 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Λονδίνο προς Κως;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair πετάει από το αεροδρόμιο Stansted STN βρίσκεται σε 51 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Ciampino CIA) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Κως (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kos KGS)
Το Aegean Airlines παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Heathrow LHR βρίσκεται σε 23 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH) και από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Κως (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kos KGS)
Το Norwegian Air Shuttle εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Gatwick LGW βρίσκεται σε 39 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Olympic Air παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Κως (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kos KGS)
Το Easyjet πετάει από το αεροδρόμιο Gatwick LGW βρίσκεται σε 39 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Κως (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kos KGS)
Το British Airways εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Heathrow LHR βρίσκεται σε 23 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Volotea εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Marco Polo VCE (βρίσκεται στα 7.9 km από το κέντρο του Βενετία, Ιταλία) έως Κως (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kos KGS)
Το Jetairfly παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Lille-Lesquin LIL βρίσκεται σε 8 km από το κέντρο της πόλης του Λιλ προς Κως (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kos KGS)
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο London City LCY (βρίσκεται στα 13 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Vueling Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Κως (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kos KGS)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Κως (Kos σε 1 km από την πόλη)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Lille Europe (Nord-Pas de Calais Γαλλία)
Το OUIBUS είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Λιλ όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Lille Europe που βρίσκεται περίπου 0.9 km από το κέντρο.
Η επιχείρηση λεωφορείων Eurolines περιστρέφεται από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Lille Europe (Nord-Pas de Calais Γαλλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Λιλ (243 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Eurostar προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Λιλ Eurostar τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras (3.4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Lille Europe κατά την άφιξη (0.9 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Κως

Για το ταξίδι του Λονδίνο (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 2696 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Κως από Λονδίνο αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Λονδίνο-Αθηνα και Αθηνα-Κως
έξοδος Λονδίνο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Heathrow LHR 23 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Ryanair, Easyjet ή British Airways.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Aegean Airlines ή Olympic Air που θα σας μεταφέρει Kos (Κως, ΡΡΡ).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Λονδίνο Κως μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Λιλ.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus, OUIBUS ή Eurolines στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Lille Europe (0.9 km από Λιλ, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Λιλ.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Λονδίνο προς Κως χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Λιλ και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Eurostar της Eurostar προς Λιλ αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Λιλ θα είναι στο σταθμό του Lille Europe (0.9 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Λονδίνο Κως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Κως.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E1 στις 9.1 km από Αθηναπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKos σε 1 km από Κως. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Λιλ μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)