Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Καλαμάτα με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Λονδίνο προς Καλαμάτα σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Λονδίνο
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Λονδίνο
Παρίσι
Καλαμάτα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Λονδίνο
Ντίσελντορφ
Καλαμάτα
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2374 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Λονδίνο προς το Καλαμάτα ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Λονδίνο προς το Καλαμάτα; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Καλαμάτα. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Καλαμάτα και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Να ταξιδέψετε από Λονδίνο, πτήσεις, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του Aegean Airlines, Vueling Airlines, Ryanair, Condor Flugdienst, OUIBUS, Eurolines, IC Bus και Blablacar θα σας μεταφέρει Καλαμάτα.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Λονδίνο προς Καλαμάτα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Germanwings κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Heathrow LHR βρίσκεται σε 23 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ντίσελντορφ (άφιξη στο αεροδρόμιο του Dusseldorf DUS)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Dusseldorf DUS (βρίσκεται στα 6.1 km από το κέντρο του Ντίσελντορφ, Γερμανία) έως Καλαμάτα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το BA CityFlyer εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο London City LCY βρίσκεται σε 13 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ντίσελντορφ (άφιξη στο αεροδρόμιο του Dusseldorf DUS)
Το Lufthansa παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Heathrow LHR (βρίσκεται στα 23 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Ντίσελντορφ (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Dusseldorf DUS)
Το Easyjet κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Gatwick LGW βρίσκεται σε 39 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Καλαμάτα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Condor Flugdienst εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Dusseldorf DUS (βρίσκεται στα 6.1 km από το κέντρο του Ντίσελντορφ, Γερμανία) έως Καλαμάτα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο London City LCY βρίσκεται σε 13 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Vueling Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Καλαμάτα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το FlyBE κάνει πτήση από το αεροδρόμιο London City LCY βρίσκεται σε 13 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ντίσελντορφ (άφιξη στο αεροδρόμιο του Dusseldorf DUS)
Το Air Berlin εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Stansted STN (βρίσκεται στα 51 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Ντίσελντορφ (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Dusseldorf DUS)
Το Ryanair εκτελεί τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Stansted STN βρίσκεται σε 51 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Μπέργκαμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Orio Al Serio BGY) και από το αεροδρόμιο Orio Al Serio BGY (βρίσκεται στα 3.8 km από το κέντρο του Μπέργκαμο, Ιταλία) έως Καλαμάτα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Darwin Airline παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Stansted STN βρίσκεται σε 51 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ντίσελντορφ (άφιξη στο αεροδρόμιο του Dusseldorf DUS)
Το Transavia.com France κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Luton LTN (βρίσκεται στα 46 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Παρίσι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Paris Orly ORY)
Το Norwegian Air Shuttle εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Gatwick LGW βρίσκεται σε 39 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το British Airways εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Heathrow LHR (βρίσκεται στα 23 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Καλαμάτα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Air France παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Heathrow LHR βρίσκεται σε 23 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Παρίσι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Paris Charles De Gaulle CDG)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Ντίσελντορφ (481 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Düsseldorf (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία Γερμανία)
Το OUIBUS είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Παρίσι όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Paris-Bercy που βρίσκεται περίπου 2.9 km από το κέντρο.
Η επιχείρηση λεωφορείων IC Bus περιστρέφεται από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Düsseldorf (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία Γερμανία)
Το δίκτυο Eurolines περιλαμβάνει γραμμή λεωφορείου μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Παρίσι όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Paris Galliéni που βρίσκεται περίπου 4.7 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Eurostar προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Παρίσι Eurostar τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras (3.4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Paris-Nord κατά την άφιξη (2.8 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Λονδίνο (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 2374 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Λονδίνο > Καλαμάτα θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Λονδίνο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Gatwick LGW 39 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Καλαμάτα (αεροδρόμιο του Kalamata, Κωδικός IATA: KLX) που εκμεταλλεύεται η Easyjet ή British Airways.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Λονδίνο Καλαμάτα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Ντίσελντορφ.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus ή IC Bus στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Düsseldorf (0.3 km από Ντίσελντορφ, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Ντίσελντορφ.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Ντίσελντορφ μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Λονδίνο προς Καλαμάτα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Παρίσι και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Eurostar της Eurostar προς Παρίσι αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Παρίσι θα είναι στο σταθμό του Paris-Nord (2.8 km από το κέντρο).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)