Προτεινόμενη διαδρομή
Λονδίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέρκυρα με αεροπορικά
Κέρκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λονδίνο στο Κέρκυρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο από το Κέρκυρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Κέρκυρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Ryanair, Aegean Airlines, Blu-express, Endeavor Lines ή Grimaldi Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λονδίνο - Κέρκυρα.

Για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Κέρκυρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λονδίνο Κέρκυρα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Λονδίνο Κέρκυρα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λονδίνο με το Κέρκυρα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κέρκυρα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λονδίνο στο Κέρκυρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λονδίνο Κέρκυρα

Πόλη αναχώρησης
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
2033 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Κέρκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κέρκυρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Κέρκυρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Κέρκυρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Ryanair, Aegean Airlines, Blu-express, Endeavor Lines ή Grimaldi Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λονδίνο προς το Κέρκυρα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λονδίνο προς το Κέρκυρα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2033 km μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λονδίνο προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κέρκυρα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λονδίνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λονδίνο Κέρκυρα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λονδίνο στο Κέρκυρα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Λονδίνο-Κέρκυρα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Κέρκυρα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Κέρκυρα.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Κέρκυρα.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λονδίνο; Πού θα φτάσω στο Κέρκυρα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
London City
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κέρκυρα

Kerkyra
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κέρκυρα

Corfu I. Kapodistrias
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Κέρκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κέρκυρα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Κέρκυρα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Κέρκυρα.

  • 1. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Λονδίνο-Κέρκυρα είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Κέρκυρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Λονδίνο-Κέρκυρα. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Κέρκυρα.
  • 2. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Κέρκυρα.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Λονδίνο προς Κέρκυρα. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Κέρκυρα.

Πλοία Λονδίνο Κέρκυρα

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Λονδίνο προς το Κέρκυρα, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λονδίνο για το Κέρκυρα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λονδίνο - Κέρκυρα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Λονδίνο προς το Κέρκυρα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λονδίνο και Κέρκυρα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κέρκυρα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Τα κατοικίδια ζώα επιτρέπονται στο πλοίο από το Λονδίνο προς το Κέρκυρα, αλλά συνιστάται να ελέγξετε τις ειδικές απαιτήσεις της ακτοπλοϊκής εταιρείας σχετικά με τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων πριν από το ταξίδι.

Εταιρείες πλοίων Λονδίνο Κέρκυρα

Endeavor Lines
Endeavor Lines
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines
European Seaways
European Seaways
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways
Red Star Ferries
Red Star Ferries
ANEK Lines
ANEK Lines
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λονδίνο Κέρκυρα

Πτήσεις Λονδίνο Κέρκυρα

Αεροπορικές εταιρείες Λονδίνο Κέρκυρα

Ryanair
Ryanair
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Blu-express
Blu-express
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Λονδίνο Κέρκυρα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης