Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Κέρκυρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Κέρκυρα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Λονδίνο προς Κέρκυρα σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Λονδίνο
Κέρκυρα
 • Αποκτήστε τιμές
2
Λονδίνο
Μπρίντιζι
Κέρκυρα
 • Αποκτήστε τιμές
3
Λονδίνο
Βενετία
Κέρκυρα
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Κέρκυρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση2033 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Λονδίνο προς το Κέρκυρα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Λονδίνο προς το Κέρκυρα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο Κέρκυρα; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Κέρκυρα. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Κέρκυρα και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Λονδίνο - Κέρκυρα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Easyjet, Ryanair, British Airways, Alitalia, Aegean Airlines, Minoan Lines, European Seaways ή Agoudimos Lines για να φτάσει Κέρκυρα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Κέρκυρα

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Φτηνές πτήσεις από Λονδίνο προς το Κέρκυρα

Φτηνές πτήσεις προς Κέρκυρα μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Κάντε κράτηση Λονδίνο Κέρκυρα πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στην αεροπορική βιομηχανία: ταξιδιώτες αναψυχής που επιθυμούν να πληρώσουν νωρίτερα το βιβλίο. επαγγελματικά ταξίδια είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα, αλλά το βιβλίο αργά.
 • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας Κέρκυρα. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Λονδίνο προς το Κέρκυρα πτήσεις;

Αυτή η πτήση έχει προγραμματιστεί από μία μόνο αεροπορική εταιρεία: Norwegian Air Shuttle.
Norwegian Air Shuttle Λονδίνο Κέρκυρα

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Λονδίνο

 • LGW Gatwick
 • STN Stansted
 • LCY London City
 • LHR Heathrow

Αεροδρόμιο προορισμού στο Κέρκυρα

 • CFU Corfu I. Kapodistrias

Λονδίνο προς το Κέρκυρα πορθμείο

Αλλάξτε στο Βενετία ή Μπρίντιζι και συνεχίστε να ταξιδεύετε Κέρκυρα επιβιβάζοντας σε ένα από τα πλοία του Agoudimos Lines, Minoan Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, ANEK Lines ή Red Star Ferries.

Δεν υπάρχει δυνατότητα να ταξιδέψετε μόνο με πλοίο για το ταξίδι Κέρκυρα από την πόλη του Λονδίνο. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να συνδυάσετε το ταξίδι σας με ένα άλλο μέσο μεταφοράς, όπως αεροσκάφος.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Λονδίνο Κέρκυρα πορθμείο;

Οι Red Star Ferries, ANEK Lines, Grimaldi Lines, Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Minoan Lines και Agoudimos Lines είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων του Λονδίνο και Κέρκυρα.

Red Star Ferries Λονδίνο ΚέρκυραANEK Lines Λονδίνο ΚέρκυραGrimaldi Lines Λονδίνο ΚέρκυραEndeavor Lines Λονδίνο ΚέρκυραEgnatia Seaways Λονδίνο ΚέρκυραEuropean Seaways Λονδίνο ΚέρκυραMinoan Lines Λονδίνο ΚέρκυραAgoudimos Lines Λονδίνο Κέρκυρα

Κέρκυρα τερματικά πορθμείων

 • Kerkyra

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)