Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Κάρντιφ

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Κάρντιφ με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λονδίνο προς Κάρντιφ σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λονδίνο
Κάρντιφ
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Κάρντιφ

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση211 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Λονδίνο προς το Κάρντιφ ;

Έχετε επιλέξει Κάρντιφ ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Λονδίνο και πώς να βρείτε το καλύτερο Λονδίνο προς το Κάρντιφ μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Κάρντιφ. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Κάρντιφ τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Λονδίνο - Κάρντιφ προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Λονδίνο, θα ταξιδέψετε με το National Express, Arriva Trains Wales, First Great Western, CrossCountry, Blablacar, MegaBus ή FlyBE από λεωφορεία, carpooling, τρένα ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Κάρντιφ

Για το ταξίδι του Λονδίνο (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Κάρντιφ (Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 211 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Το τρένο Λονδίνο Κάρντιφ είναι άμεση.
Τρένα της First Great Western προς Κάρντιφ αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Κάρντιφ θα είναι στο σταθμό του Cardiff Central (0.7 km από το κέντρο).
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Λονδίνο-Κάρντιφ που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της National Express ή MegaBus στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Cardiff (0.6 km από Κάρντιφ, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Κάρντιφ.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Λονδίνο-Κάρντιφ.
Η απευθείας πτήση Λονδίνο > Κάρντιφ θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Λονδίνο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του London City LCY 13 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Κάρντιφ (αεροδρόμιο του Cardiff-Wales, Κωδικός IATA: CWL) που εκμεταλλεύεται η FlyBE.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)