Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Θεσσαλονίκη

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Θεσσαλονίκη με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Λονδίνο προς Θεσσαλονίκη σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Λονδίνο
Θεσσαλονίκη
  • Αποκτήστε τιμές
2
Λονδίνο
Σόφια
Θεσσαλονίκη
  • Αποκτήστε τιμές
3
Λονδίνο
Βρυξέλλες
Θεσσαλονίκη
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Λονδίνο
Παρίσι
Θεσσαλονίκη
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
5
Λονδίνο
Αθηνα
Θεσσαλονίκη
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Θεσσαλονίκη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2139 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Λονδίνο προς το Θεσσαλονίκη ;

Θεσσαλονίκη είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Λονδίνο προς το Θεσσαλονίκη μεταφορές; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα, πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Θεσσαλονίκη και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Να ταξιδέψετε από Λονδίνο, πτήσεις, πορθμείο, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του Aegean Airlines, Germanwings, Transavia.com France, FlixBus, Blablacar, Brussels Airlines, Ryanair και Easyjet θα σας μεταφέρει Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Θεσσαλονίκη

Για το ταξίδι του Λονδίνο (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) με απόσταση 2139 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Λονδίνο > Θεσσαλονίκη θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Λονδίνο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Gatwick LGW 39 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Θεσσαλονίκη (αεροδρόμιο του Makedonia, Κωδικός IATA: SKG) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, British Airways ή Easyjet.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Λονδίνο Θεσσαλονίκη μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Παρίσι.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της Eurolines ή OUIBUS στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Paris Galliéni (4.7 km από Παρίσι, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Παρίσι.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Παρίσι μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Λονδίνο προς Θεσσαλονίκη χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Βρυξέλλες και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της Eurostar προς Βρυξέλλες αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Βρυξέλλες θα είναι στο σταθμό του Bruxelles-Midi (1.6 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Λονδίνο Θεσσαλονίκη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Θεσσαλονίκη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E6 στις 7.4 km από Αθηναπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουThessaloniki σε 3.6 km από Θεσσαλονίκη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)