Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Ζάκυνθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Ζάκυνθος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Λονδίνο προς Ζάκυνθος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Λονδίνο
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Λονδίνο
Μπρίντιζι
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Ζάκυνθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση2242 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Λονδίνο προς το Ζάκυνθος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Λονδίνο προς το Ζάκυνθος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο Ζάκυνθος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Ζάκυνθος. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Ζάκυνθος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Λονδίνο, θα ταξιδέψετε με το Easyjet, Vueling Airlines, Alitalia, Agoudimos Lines, Norwegian Air Shuttle, British Airways, Egnatia Seaways ή European Seaways από πορθμείο ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Ζάκυνθος

Για το ταξίδι του Λονδίνο (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 2242 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Λονδίνο > Ζάκυνθος θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Λονδίνο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Luton LTN 46 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ζάκυνθος (αεροδρόμιο του Zakinthos, Κωδικός IATA: ZTH) που εκμεταλλεύεται η Monarch Airlines ή Easyjet.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Λονδίνο Ζάκυνθος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Μπρίντιζι-Ζάκυνθος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Brindisi Costa Morena Terrare στις 2 km από Μπρίντιζιπλοίου της Agoudimos Lines, European Seaways, Red Star Ferries ή Egnatia Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουZakynthos σε 0.5 km από Ζάκυνθος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜπρίντιζι για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Λονδίνο προς Ζάκυνθος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο London City LCY βρίσκεται σε 13 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Stansted STN (βρίσκεται στα 51 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Ζάκυνθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Ryanair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Stansted STN βρίσκεται σε 51 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Μπρίντιζι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Papola Casale BDS)
Το Vueling Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Ζάκυνθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Monarch Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Luton LTN βρίσκεται σε 46 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ζάκυνθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Norwegian Air Shuttle εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Gatwick LGW (βρίσκεται στα 39 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το British Airways εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Heathrow LHR βρίσκεται σε 23 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Agoudimos Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Brindisi Costa Morena Terrare και του Ζάκυνθος (Zakynthos σε 0.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια European Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Brindisi Costa Morena Terrare και Zakynthos αντιστοίχως 2 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Red Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Brindisi και του Ζάκυνθος (Zakynthos σε 0.5 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Egnatia Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Brindisi Costa Morena Terrare και Zakynthos αντιστοίχως 2 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)