Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Γλασκώβη

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Γλασκώβη με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Λονδίνο προς Γλασκώβη σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Λονδίνο
Γλασκώβη
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Λονδίνο
Εδιμβούργο
Γλασκώβη
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Λονδίνο
Μάντσεστερ
Γλασκώβη
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Λονδίνο
Carlisle
Γλασκώβη
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Γλασκώβη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση556 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Λονδίνο προς Γλασκώβη;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Λονδίνο Γλασκώβη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Λονδίνο Γλασκώβηκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Λονδίνο και Γλασκώβη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Λονδίνο Γλασκώβη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Charing Cross (Glasgow), Σταθμό Glasgow Central, Σταθμό λεωφορείων Glasgow, Αεροδρόμιο Glasgow International, Αεροδρόμιο London City, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Γλασκώβη

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Γλασκώβη

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

τρένο Λονδίνο προς το Γλασκώβη

Είναι δυνατόν να πάτε απευθείας με το τρένο Λονδίνο προς το Γλασκώβη;

Ναι, είναι δυνατόν να πάτε από Λονδίνο προς το Γλασκώβη με το τρένο χωρίς να γίνουν αλλαγές. Να γνωρίζετε ότι ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας, το χρονοδιάγραμμα μπορεί να αλλάξει και να κατευθύνει τα τρένα να μην λειτουργούν κάθε μέρα. Για να ελέγξετε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες, ξεκινήστε τώρα μια αναζήτηση για ένα Λονδίνο-Γλασκώβη εισιτήριο τρένου στη Vivanoda.

Λονδίνο Γλασκώβη εταιρείες τρένων

Υπάρχουν 3 αερομεταφορείς που πραγματοποιούν σιδηροδρομικές μεταφορές μεταξύ Λονδίνο και Γλασκώβη: East Coast, ScotRail και Virgin Trains.
East Coast Λονδίνο ΓλασκώβηScotRail Λονδίνο ΓλασκώβηVirgin Trains Λονδίνο Γλασκώβη

τρένο υπεραστικών μεταφορών Λονδίνο Γλασκώβη

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούν τις σημαντικότερες πόλεις κατά μήκος της πόλης Λονδίνο-Γλασκώβη διαδρομή με βελτιωμένη διάρκεια ταξιδιού σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

νυκτερινό τρένο Λονδίνο Γλασκώβη

Τα νυχτερινά τρένα είναι μια καλή ευκαιρία για να σώσετε μια νύχτα του ξενοδοχείου μέσα Γλασκώβη δεδομένου ότι μπορείτε να κοιμηθείτε είτε στο κάθισμα είτε σε μια άνετη κρεμαστή θέση.

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

 • London Kings Cross
 • London Euston

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Γλασκώβη

 • Glasgow Central
 • Charing Cross (Glasgow)

Λονδίνο προς το Γλασκώβη λεωφορείο

Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία λεωφορείου από Λονδίνο προς το Γλασκώβη, είστε τυχεροί επειδή υπάρχει στην πραγματικότητα μια άμεση υπηρεσία.

Πηγαίνοντας με το λεωφορείο Λονδίνο προς το Γλασκώβη μπορεί να μην είναι τόσο προφανές για εσάς. Να σας ενθαρρύνω να πάρετε το λεωφορείο Γλασκώβη, εδώ είναι μερικά επιχειρήματα που θα σας πείσουν.

 • Με πολύ φθηνές τιμές, είναι σχεδόν αδύνατο για τις εταιρείες τρένων ή αυτοκινήτων που λειτουργούν μεταξύ Λονδίνο και Γλασκώβη να προσφέρουν φτηνότερες τιμές.
 • Τα πρόσφατα λεωφορεία με τα οποία θα ταξιδέψετε Λονδίνο προς το Γλασκώβη είναι εξοπλισμένα με τουαλέτες, καθώς και άνετα καθίσματα για να σας ταξιδέψουν στις καλύτερες συνθήκες.
 • Μια σύνδεση Wi-Fi είναι διαθέσιμη στους ταξιδιώτες στα περισσότερα πούλμαν, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για ένα 556 km ταξίδι.

Προπονητικές εταιρείες σχετικά με το Λονδίνο Γλασκώβη ταξίδι

Η MegaBus και National Express είναι οι εταιρείες πούλμαν που εκμεταλλεύονται τη γραμμή λεωφορείων Λονδίνο Γλασκώβη με άμεση εξυπηρέτηση.

MegaBus Λονδίνο ΓλασκώβηNational Express Λονδίνο Γλασκώβη

Το λεωφορείο σταματά Λονδίνο

Συνιστάται να φτάσετε στο Λονδίνο σταθμό λεωφορείων μεταξύ 15 και 30 λεπτών πριν από την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την εταιρεία πούλμαν. Γενικά, ο προορισμός 'Γλασκώβη'εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου με τις άλλες πόλεις που εξυπηρετούνται. Τέλος, ελέγξτε το εισιτήριό σας από τον οδηγό της National Express ή MegaBus και πάρτε το πλοίο αφού έχετε τις αποσκευές σας στη βάση.

 • London Victoria Coach Station

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Γλασκώβη

Όταν φτάσετε μέσα Γλασκώβη, βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τίποτα στο κάθισμά σας και στη βάση.

 • Glasgow

Φτηνές πτήσεις από Λονδίνο προς το Γλασκώβη

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Λονδίνο προς το Γλασκώβη:

 • Κάντε κράτηση Λονδίνο Γλασκώβη πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο κανόνας διαχείρισης αποδόσεων νούμερο ένα: η φθηνότερη τιμή είναι διαθέσιμη πολύ πριν από την αναχώρηση (αυτό αφορά τους πελάτες αναψυχής που χρησιμοποιούνται για την κράτηση νωρίς).
 • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας Γλασκώβη. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ημερομηνία και η ώρα του ταξιδιού. Επομένως, καλύτερα να είστε σε θέση να έχετε μια 2- ή 3-ημερήσια ευελιξία για να κλείσετε το ταξίδι σας.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Λονδίνο προς το Γλασκώβη πτήσεις;

Η Easyjet, British Airways και Ryanair πραγματοποιεί απευθείας πτήση Λονδίνο στο αεροδρόμιο του Γλασκώβη, Ηνωμένο Βασίλειο.
Easyjet Λονδίνο ΓλασκώβηBritish Airways Λονδίνο ΓλασκώβηRyanair Λονδίνο Γλασκώβη

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Λονδίνο

 • LGW Gatwick
 • LHR Heathrow
 • LCY London City
 • STN Stansted

Αεροδρόμιο άφιξης στο Γλασκώβη

 • GLA Glasgow International

Carpool από Λονδίνο προς το Γλασκώβη

Το Carpooling είναι ένας πρόσφατος τρόπος να ταξιδέψετε, μοιράζοντας το ταξίδι σας Λονδίνο-Γλασκώβη με άλλους ταξιδιώτες που αναζητούν την ίδια διαδρομή. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους ταξιδιού τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτη, ενώ επίσης μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)