Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Αθηνα με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Λονδίνο προς Αθηνα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Λονδίνο
Αθηνα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Λονδίνο
Θεσσαλονίκη
Αθηνα
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Λονδίνο
Βρυξέλλες
Αθηνα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Λονδίνο
Παρίσι
Αθηνα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2391 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Λονδίνο προς το Αθηνα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Λονδίνο προς το Αθηνα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο Αθηνα; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις, πορθμείο, τρένα, carpooling και λεωφορεία to travel to Αθηνα από Λονδίνο Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Αθηνα και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Λονδίνο, θα ταξιδέψετε με το Aegean Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Alitalia, Transavia.com France, Ryanair, Easyjet ή Air France από λεωφορεία, carpooling, τρένα, πορθμείο ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Αθηνα

Για το ταξίδι του Λονδίνο (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) με απόσταση 2391 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Λονδίνο > Αθηνα θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Λονδίνο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Gatwick LGW 39 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, Easyjet, British Airways ή Aegean Airlines.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Λονδίνο Αθηνα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Βρυξέλλες.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Bruxelles-Nord (1.7 km από Βρυξέλλες, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βρυξέλλες.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Βρυξέλλες μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Λονδίνο προς Αθηνα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Βρυξέλλες και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της Eurostar προς Βρυξέλλες αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Βρυξέλλες θα είναι στο σταθμό του Bruxelles-Midi (1.6 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Λονδίνο Αθηνα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Θεσσαλονίκη-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Thessaloniki στις 3.6 km από Θεσσαλονίκηπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E6 σε 7.4 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΘεσσαλονίκη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)