Ταξιδέψτε από Κως προς Bodrum

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Bodrum με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Κως προς Bodrum σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Κως
Bodrum
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Bodrum

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση22 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Κως προς Bodrum;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κως Bodrum. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κως Bodrumκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κως και Bodrum σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κως Bodrum και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Bodrum, Ναυτικό Σταθμό Kos, Ναυτικό Σταθμό Kos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Bodrum

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Bodrum

Για το ταξίδι του Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Bodrum (Τουρκία) με απόσταση 22 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Bodrum από Κως.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kos στις 1 km από Κωςπλοίου της Yesil Marmaris Lines, Bodrum Express Lines, Dodecanese Flying Dolphins ή Turkish Sea Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBodrum σε 1 km από Bodrum. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚως για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)