Ταξιδέψτε από Κως προς Φλωρεντία

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Φλωρεντία με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Κως προς Φλωρεντία σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κως
Φλωρεντία
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κως
Ρώμη
Φλωρεντία
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Φλωρεντία

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1555 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Κως προς το Φλωρεντία ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Κως προς το Φλωρεντία και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως Φλωρεντία; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για carpooling, λεωφορεία, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Φλωρεντία και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, λεωφορεία και carpooling του Ryanair, Alitalia, Trenitalia, Blablacar, FlixBus, Italo (NTV), ÖBB ή Vueling Airlines για να φτάσει Φλωρεντία.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κως προς Φλωρεντία;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Vueling Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Φλωρεντία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Peretola FLR)
Το Ryanair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Easyjet παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Ρώμη-Φλωρεντία Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Firenze Santa Maria Novella κατά την άφιξη (0.8 km από το κέντρο)
Το ÖBB λειτουργεί τη γραμμή του Ρώμη προς Φλωρεντία με ένα τρένο Euronight Tosca να αναχωρεί από Roma Termini για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Firenze Santa Maria Novella (Τοσκάνη Ιταλία)
Το Italo (NTV) κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Ρώμη-Φλωρεντία Italo τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Ostiense (2.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Firenze Santa Maria Novella κατά την άφιξη (0.8 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Φλωρεντία (232 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Roma προς Ρώμη και του Firenze (Τοσκάνη Ιταλία)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Φλωρεντία

Για το ταξίδι του Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Φλωρεντία (Τοσκάνη, Ιταλία) με απόσταση 1555 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Φλωρεντία από Κως αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κως-Ρώμη και Ρώμη-Φλωρεντία
έξοδος Κως και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Kos KGS 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Vueling Airlines, Ryanair ή Easyjet.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Alitalia που θα σας μεταφέρει Peretola (Φλωρεντία, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κως προς Φλωρεντία χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Φλωρεντία και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciargento, Euronight Tosca ή Italo της Trenitalia, ÖBB ή Italo (NTV) προς Φλωρεντία αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini προς Ρώμη. Η άφιξη στο Φλωρεντία θα είναι στο σταθμό του Firenze Santa Maria Novella (0.8 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κως Φλωρεντία μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Ρώμη-Φλωρεντία.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Ρώμη. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Firenze (1.1 km από Φλωρεντία, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Roma (στις 0.3 km από Ρώμη) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Φλωρεντία.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Φλωρεντία μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)