Ταξιδέψτε από Κως προς Ρώμη

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Ρώμη με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Κως προς Ρώμη σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κως
Ρώμη
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κως
Αθηνα
Ρώμη
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Ρώμη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση1386 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Κως προς το Ρώμη ;

Ρώμη είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Κως προς το Ρώμη μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Ρώμη. Απλώς εισάγετε τις ημερομηνίες ταξιδίου σας στο Ρώμη τότε η Vivanoda θα κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Κως - Ρώμη προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Κως, θα ταξιδέψετε με το Aegean Airlines, Blue Star Ferries, Ryanair, Alitalia, Olympic Air, Easyjet ή Vueling Airlines από πορθμείο ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Ρώμη

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Φτηνές πτήσεις από Κως προς το Ρώμη

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Κως

  • KGS Kos

Αεροδρόμιο προορισμού στο Ρώμη

  • FCO Fiumicino
  • CIA Ciampino

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Κως προς το Ρώμη ;

Υπολογίζουμε 3 αεροπορικές εταιρείες για να προγραμματίσουμε μια άμεση υπηρεσία μεταξύ του αεροδρομίου του Κως και εκείνη του Ρώμη: Vueling Airlines, Easyjet και Ryanair.
Vueling Airlines Κως ΡώμηEasyjet Κως ΡώμηRyanair Κως Ρώμη

Φτηνές πτήσεις προς Ρώμη μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

  • Παρά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ταξιδιού, το Κως-Ρώμη η διαδρομή πρέπει να είναι φθηνότερη με τις συνδεδεμένες πτήσεις.
  • Αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα για να πετάξετε Ρώμη και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Κως προς το Ρώμη πορθμείο

Αυτό το ταξίδι Ρώμη δεν είναι εφικτό μόνο με πλοίο από Κως. Αλλαγή τρόπων μεταφοράς και χρήσης πτήση σε συνδυασμό με το πορθμείο.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Κως Ρώμη πορθμείο;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Κως προς το Ρώμη: όλα τα ναύλα Blue Star Ferries εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Blue Star Ferries Κως Ρώμη

Κως τερματικά πορθμείων

Πάρτε το πλοίο Κως να Αθηνα με Blue Star Ferries και να συνεχίσει προς Ρώμη χρησιμοποιώντας άλλες λειτουργίες.
  • Kos

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κως προς Ρώμη;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH) και από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Vueling Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Easyjet κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kos και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)