Ταξιδέψτε από Κως προς Ρόδος

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Ρόδος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Κως προς Ρόδος σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Κως
Ρόδος
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Ρόδος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση98 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Κως προς το Ρόδος ;

Έχετε επιλέξει Ρόδος ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Κως και πώς να βρείτε το καλύτερο Κως προς το Ρόδος μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο και πτήσεις σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλώς εισάγετε τις ημερομηνίες ταξιδίου σας στο Ρόδος τότε η Vivanoda θα κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Blue Star Ferries, Olympic Air ή Dodekanisos Seaways για να φτάσει Ρόδος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Ρόδος

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Κως προς το Ρόδος πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Ρόδος είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Κως χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Κως Ρόδος διασχίζοντας το πορθμείο.

Κως τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Κωςκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Κως μπορείτε να εντοπίσετε τους μετρητές Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways και να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και τον αριθμό κράτησης. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
 • Kos
 • Kos

Ρόδος τερματικά πορθμείων

 • Rhodes

Ποιες είναι οι εταιρείες πορθμείων που ταξιδεύουν μεταξύ Κως και Ρόδος;

Dodekanisos Seaways και Blue Star Ferries είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων της Κως και Ρόδος.

Dodekanisos Seaways Κως ΡόδοςBlue Star Ferries Κως Ρόδος

Λόγοι για να πάρετε το πλοίο Ρόδος από Κως

 • Ταξιδεύοντας με πλοίο είναι απλά η ιδανική μεταφορά μεταξύ Κως και Ρόδος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με τα παιδιά.
 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Όταν επιβιβάζεστε στο Κως σε ένα πλοίο Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
 • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Ρόδος εντελώς χαλαρή.

Φτηνές πτήσεις από Κως προς το Ρόδος

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Κως

 • KGS Kos

Αεροδρόμιο άφιξης στο Ρόδος

 • RHO Diagoras

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Κως προς το Ρόδος ;

Αυτή η πτήση έχει προγραμματιστεί από μία μόνο αεροπορική εταιρεία: Olympic Air.
Olympic Air Κως Ρόδος

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Ρόδος, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Είναι συχνά φθηνότερο να πετάξει Κως-Ρόδος διαδρομή στις συνδεδεμένες πτήσεις.
 • Προτιμήστε να πετάξετε Ρόδος την ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα έως Πέμπτη) και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ημερομηνία και η ώρα του ταξιδιού. Επομένως, καλύτερα να είστε σε θέση να έχετε μια 2- ή 3-ημερήσια ευελιξία για να κλείσετε το ταξίδι σας.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)