Ταξιδέψτε από Κως προς Μύκονος

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Μύκονος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κως προς Μύκονος σε πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κως
Μύκονος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κως
Νάξος
Μύκονος
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κως
Σύρος
Μύκονος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Μύκονος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση184 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Κως προς Μύκονος;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κως Μύκονος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κως Μύκονοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κως και Μύκονος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κως Μύκονος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Mykonos, Ναυτικό Σταθμό Kos, Ναυτικό Σταθμό Kos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μύκονος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κως προς Μύκονος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Kos και του Σύρος (Port of Siros Ermoupoli σε 26 km από την πόλη) και μεταξύ Σύρος και Μύκονος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Port of Siros Ermoupoli και Mykonos αντιστοίχως 26 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Sea Jets κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Port of Siros Ermoupoli και του Μύκονος (Mykonos σε 0.6 km από την πόλη)
Τα πλοία της Cyclades Fast Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Νάξος και Μύκονος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Naxos και Mykonos αντιστοίχως 0.2 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Port of Siros Ermoupoli και του Μύκονος (Mykonos σε 0.6 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Μύκονος

Για το ταξίδι του Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Μύκονος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 184 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Κως προς Μύκονος αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Κως-Νάξος και Νάξος-Μύκονος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kos στις 1 km από Κωςπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουNaxos σε 0.2 km από Νάξος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚως για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Μύκονος από Κως: Νάξος-Μύκονος με την Cyclades Fast Ferries.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)