Προτεινόμενη διαδρομή
Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μυτιλήνη με αεροπορικά
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κως
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κως στο Μυτιλήνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κως από το Μυτιλήνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κως στο Μυτιλήνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μυτιλήνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Olympic Air, Volotea, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μυτιλήνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κως - Μυτιλήνη.

Για το ταξίδι σας από το Κως στο Μυτιλήνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κως Μυτιλήνη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κως και Μυτιλήνη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Κως Μυτιλήνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κως με το Μυτιλήνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μυτιλήνη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κως στο Μυτιλήνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κως Μυτιλήνη

Πόλη αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
255 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κως και Μυτιλήνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Olympic Air, Volotea, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κως και Μυτιλήνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κως και Μυτιλήνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κως προς το Μυτιλήνη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κως προς το Μυτιλήνη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κως προς το Μυτιλήνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κως στο Μυτιλήνη;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μυτιλήνη προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κως και Μυτιλήνη δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κως; Πού θα φτάσω στο Μυτιλήνη;

Λιμένες αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη

Πλοία Κως Μυτιλήνη

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μυτιλήνη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κως και Μυτιλήνη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μυτιλήνη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κως και Μυτιλήνη προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κως για το Μυτιλήνη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως - Μυτιλήνη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Κως Μυτιλήνη

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως Μυτιλήνη

Πτήσεις Κως Μυτιλήνη

Αεροπορικές εταιρείες Κως Μυτιλήνη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Κως Μυτιλήνη
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης