Ταξιδέψτε από Κως προς Μπάρι

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Μπάρι με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κως προς Μπάρι σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κως
Μπάρι
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κως
Ρώμη
Μπάρι
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κως
Αθηνα
Μπάρι
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Μπάρι

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1016 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Κως προς το Μπάρι ;

Μπάρι είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Κως προς το Μπάρι μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις, πορθμείο, τρένα, carpooling και λεωφορεία to travel to Μπάρι από Κως Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Μπάρι τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Κως - Μπάρι προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, πορθμείο, λεωφορεία και carpooling του Ryanair, Aegean Airlines, Alitalia, Volotea, Blue Star Ferries, FlixBus, Easyjet ή Blablacar για να φτάσει Μπάρι.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Μπάρι

Για το ταξίδι του Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) με απόσταση 1016 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μπάρι από Κως αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κως-Αθηνα και Αθηνα-Μπάρι
έξοδος Κως και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Kos KGS 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air ή Aegean Airlines.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Aegean Airlines ή Volotea που θα σας μεταφέρει Palese (Μπάρι, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κως Μπάρι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κως-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kos στις 1 km από Κωςπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚως για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κως προς Μπάρι χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Μπάρι και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciargento της Trenitalia προς Μπάρι αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini προς Ρώμη. Η άφιξη στο Μπάρι θα είναι στο σταθμό του Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κως Μπάρι μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Ρώμη-Μπάρι.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Ρώμη. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Bari (2.4 km από Μπάρι, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Roma Tiburtina (στις 4.1 km από Ρώμη) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μπάρι.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Μπάρι μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κως προς Μπάρι;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair πετάει από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Μπάρι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Vueling Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Μπάρι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Olympic Air παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines πετάει από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH) και από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Volotea εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Μπάρι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Easyjet εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Ρώμη-Μπάρι Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale κατά την άφιξη (2.2 km από το κέντρο)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kos και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Μπάρι (374 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Roma Tiburtina προς Ρώμη και του Bari (Απουλία Ιταλία)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)