Ταξιδέψτε από Κως προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Καλαμάτα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Κως προς Καλαμάτα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Κως
Θεσσαλονίκη
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση460 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Κως προς το Καλαμάτα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Κως προς το Καλαμάτα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως Καλαμάτα; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Καλαμάτα. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Καλαμάτα και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Κως, θα ταξιδέψετε με το Aegean Airlines ή Blue Star Ferries από πορθμείο ή πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κως προς Καλαμάτα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kos και του Θεσσαλονίκη (Thessaloniki σε 3.6 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kalamata KLX)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 460 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καλαμάτα από Κως. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Θεσσαλονίκη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG 12 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Καλαμάτα (αεροδρόμιο του Kalamata, Κωδικός IATA: KLX) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κως Καλαμάτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κως-Θεσσαλονίκη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kos στις 1 km από Κωςπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουThessaloniki σε 3.6 km από Θεσσαλονίκη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚως για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)