Ταξιδέψτε από Κως προς Κέρκυρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Κέρκυρα με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Κως προς Κέρκυρα σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Κως
Κέρκυρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Κέρκυρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση711 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Κως προς το Κέρκυρα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Κως προς το Κέρκυρα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως Κέρκυρα; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις να παω σε Κέρκυρα από Κως, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Κέρκυρα τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Κως - Κέρκυρα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις του Ryanair, Aegean Airlines, Easyjet, Vueling Airlines ή Blu-express για να φτάσει Κέρκυρα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Κέρκυρα

Για το ταξίδι του Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 711 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Κέρκυρα από Κως αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κως-Ρώμη και Ρώμη-Κέρκυρα
έξοδος Κως και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Kos KGS 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, Vueling Airlines ή Easyjet.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Blu-express, Aegean Airlines ή Ryanair που θα σας μεταφέρει Corfu I. Kapodistrias (Κέρκυρα, ΡΡΡ).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κως προς Κέρκυρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair πετάει από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Κέρκυρα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU)
Το Blu-express εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Κέρκυρα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Κέρκυρα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU)
Το Vueling Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Easyjet κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)