Προτεινόμενη διαδρομή
Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με αεροπορικά
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κως
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Κως
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κως στο Ηράκλειο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κως από το Ηράκλειο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κως στο Ηράκλειο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Ηράκλειο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Olympic Air, Cyprus Airways, Hellenic Seaways ή Sea Jets), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Ηράκλειο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κως - Ηράκλειο.

Για το ταξίδι σας από το Κως στο Ηράκλειο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κως Ηράκλειο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κως και Ηράκλειο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Κως Ηράκλειο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κως με το Ηράκλειο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ηράκλειο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κως στο Ηράκλειο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κως Ηράκλειο

Πόλη αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
259 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Ηράκλειο
Αναζήτηση διαμονής στο Ηράκλειο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Ηράκλειο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Ηράκλειο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κως και Ηράκλειο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Olympic Air, Cyprus Airways, Hellenic Seaways ή Sea Jets, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κως και Ηράκλειο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κως και Ηράκλειο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κως προς το Ηράκλειο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κως προς το Ηράκλειο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ηράκλειο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κως νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κως στο Ηράκλειο;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κως και Ηράκλειο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κως και Ηράκλειο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ηράκλειο.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κως; Πού θα φτάσω στο Ηράκλειο;

Λιμένες αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης
Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ηράκλειο

Heraklion
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Ηράκλειο
Αναζήτηση διαμονής στο Ηράκλειο

Πλοία Κως Ηράκλειο

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κως και Ηράκλειο προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κως για το Ηράκλειο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως - Ηράκλειο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Ηράκλειο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κως και Ηράκλειο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ηράκλειο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Κως Ηράκλειο

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Sea Jets
Sea Jets
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως Ηράκλειο

Πτήσεις Κως Ηράκλειο

Αεροπορικές εταιρείες Κως Ηράκλειο

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Αναζήτηση για πτήσεις Κως Ηράκλειο
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης