Ταξιδέψτε από Κως προς Ηράκλειο

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Ηράκλειο με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κως προς Ηράκλειο σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κως
Ηράκλειο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κως
Ρόδος
Ηράκλειο
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κως
Σαντορίνη
Ηράκλειο
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Ηράκλειο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση259 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Κως προς Ηράκλειο;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κως Ηράκλειο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κως Ηράκλειοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κως και Ηράκλειο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κως Ηράκλειο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Heraklion, Αεροδρόμιο N. Kazantzakis, Ναυτικό Σταθμό Kos, Αεροδρόμιο Kos, Ναυτικό Σταθμό Kos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ηράκλειο

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κως προς Ηράκλειο;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Dodekanisos Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kos και του Ρόδος (Rhodes σε 0.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aigaion Pelagos κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ρόδος και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Rhodes και Heraklion αντιστοίχως 0.5 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kos και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Σαντορίνη και Ηράκλειο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Heraklion αντιστοίχως 3 km και 1.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Ηράκλειο (Heraklion σε 1.6 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air πετάει από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρόδος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO) και από το αεροδρόμιο Diagoras RHO (βρίσκεται στα 14 km από το κέντρο του Ρόδος, Ελλάδα) έως Ηράκλειο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Thira JTR βρίσκεται σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης του Σαντορίνη προς Ηράκλειο (άφιξη στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)
Το Cyprus Airways εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Diagoras RHO (βρίσκεται στα 14 km από το κέντρο του Ρόδος, Ελλάδα) έως Ηράκλειο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Ηράκλειο

Για το ταξίδι του Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Ηράκλειο (Κρήτη, Ελλάδα) με απόσταση 259 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Κως προς Ηράκλειο αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Κως-Ρόδος και Ρόδος-Ηράκλειο.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kos στις 0.5 km από Κωςπλοίου της Dodekanisos Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουRhodes σε 0.5 km από Ρόδος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚως για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Ηράκλειο από Κως: Ρόδος-Ηράκλειο με την Aigaion Pelagos.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Ηράκλειο από Κως αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κως-Ρόδος και Ρόδος-Ηράκλειο
έξοδος Κως και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Kos KGS 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρόδος (αεροδρόμιο του Diagoras, Κωδικός IATA: RHO) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.του Ρόδος, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Cyprus Airways, Aegean Airlines ή Olympic Air που θα σας μεταφέρει N. Kazantzakis (Ηράκλειο, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)