Ταξιδέψτε από Κως προς Ζάκυνθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Ζάκυνθος με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Κως προς Ζάκυνθος σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Κως
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Ζάκυνθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση573 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Κως προς Ζάκυνθος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κως Ζάκυνθος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κως Ζάκυνθοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κως και Ζάκυνθος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κως Ζάκυνθος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Zakinthos, Αεροδρόμιο Kos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ζάκυνθος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κως προς Ζάκυνθος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Vueling Airlines παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Ζάκυνθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Easyjet εκτελεί τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Ζάκυνθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Ζάκυνθος

Για το ταξίδι του Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) έως Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 573 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Ζάκυνθος από Κως αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κως-Ρώμη και Ρώμη-Ζάκυνθος
έξοδος Κως και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Kos KGS 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, Vueling Airlines ή Easyjet.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Vueling Airlines ή Easyjet που θα σας μεταφέρει Zakinthos (Ζάκυνθος, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)