Ταξιδέψτε από Κως προς Βενετία

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Βενετία με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κως προς Βενετία σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κως
Βενετία
 • Αποκτήστε τιμές
2
Κως
Ρώμη
Βενετία
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Κως
Αθηνα
Βενετία
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Βενετία

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1566 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Κως προς το Βενετία ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Κως προς το Βενετία και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως Βενετία; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις, πορθμείο, τρένα, carpooling και λεωφορεία να παω σε Βενετία από Κως, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Βενετία και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Κως, θα ταξιδέψετε με το Ryanair, Volotea, Easyjet, Alitalia, Italo (NTV), Trenitalia, Blablacar ή Aegean Airlines από λεωφορεία, carpooling, τρένα, πορθμείο ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Βενετία

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Φτηνές πτήσεις από Κως προς το Βενετία

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Βενετία, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση Κως Βενετία πτήση αρκετές εβδομάδες (ή ακόμη και μήνες) εκ των προτέρων. Με λίγες εξαιρέσεις, οι τιμές αυξάνονται καθώς πλησιάζετε την ημερομηνία αναχώρησης, προκειμένου να εξοικονομήσετε έπιπλα για επαγγελματίες πελάτες που κλείνουν αργά και επιθυμούν να πληρώσουν περισσότερα.
 • Είναι συχνά φθηνότερο να πετάξει Κως-Βενετία διαδρομή στις συνδεδεμένες πτήσεις.

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Κως

 • KGS Kos

Αεροδρόμιο άφιξης στο Βενετία

 • VCE Marco Polo

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Κως προς το Βενετία πτήσεις;

Αυτή η πτήση έχει προγραμματιστεί από μία μόνο αεροπορική εταιρεία: Volotea.
Volotea Κως Βενετία

Κως προς το Βενετία λεωφορείο

Δυστυχώς δεν θα μπορείτε να ταξιδέψετε Κως Βενετία μόνο με το λεωφορείο. Θα πρέπει να πάρετε και άλλα μέσα μεταφοράς: carpooling, τρένο, σκάφος και αεροσκάφος.

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Βενετία

Μόλις ο προπονητής σταματήσει Βενετία, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ούτε ξεχνάτε τις αποσκευές σας.

 • Venezia Tronchetto Stazione

τρένο Κως προς το Βενετία

Είναι Κως συνδεδεμένος με Βενετία με απευθείας τρένο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Κως προς το Βενετία χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Βενετία

 • Venezia Mestre
 • Venezia Santa Lucia

Κως Βενετία εταιρείες τρένων

Αυτές είναι οι 3 εταιρείες σιδηροδρόμων που μπορείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας Βενετία: Italo (NTV), Trenitalia και ÖBB.
Italo (NTV) Κως ΒενετίαTrenitalia Κως ΒενετίαÖBB Κως Βενετία

Κως προς το Βενετία πορθμείο

Δεν υπάρχει δυνατότητα να ταξιδέψετε μόνο με πλοίο για το ταξίδι Βενετία από την πόλη του Κως. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να συνδυάσετε το ταξίδι σας με ένα άλλο μέσο μεταφοράς, όπως λεωφορείο, carpooling, τρένο και αεροσκάφος.

Ποιες εταιρείες πορθμείων φεύγουν Βενετία από Κως;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Κως προς το Βενετία: όλα τα ναύλα Blue Star Ferries εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Blue Star Ferries Κως Βενετία

Κως τερματικά πορθμείων

Αλλάξτε στο Αθηνα και συνεχίστε να ταξιδεύετε Βενετία μετά τη διέλευση από Κως με Blue Star Ferries.
 • Kos

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κως προς Βενετία;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Vueling Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Βενετία (άφιξη στο αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Το Volotea παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Βενετία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Easyjet εκτελεί τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Βενετία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Italo (NTV) προσφέρει μια γραμμή Ρώμη-Βενετία Italo τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Ostiense (2.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Mestre κατά την άφιξη (9.9 km από το κέντρο)
Το Trenitalia λειτουργεί τη γραμμή του Ρώμη προς Βενετία με ένα τρένο Frecciargento να αναχωρεί από Roma Termini για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Mestre (Βένετο Ιταλία)
Το ÖBB κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Ρώμη-Βενετία Euronight Tosca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Mestre κατά την άφιξη (9.9 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Βενετία (395 km)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kos και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Roma προς Ρώμη και του Venezia Tronchetto Stazione (Βένετο Ιταλία)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)