Ταξιδέψτε από Κως προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Κως προς Αθηνα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Κως προς Αθηνα σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κως
Αθηνα
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Κως
Λέρος
Αθηνα
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κως Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση337 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Κως προς Αθηνα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κως Αθηνα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κως Αθηνακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Κως και Αθηνα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κως Αθηνα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E1, Αεροδρόμιο Kos, Ναυτικό Σταθμό Kos, Ναυτικό Σταθμό Kos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Αθηνα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κως Αθηνα

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Κως προς το Αθηνα πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Αθηνα από Κως είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Αθηνα και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η Blue Star Ferries. Το Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές από διαφορετικές εταιρείες για να σας βοηθήσει να φτάσετε στο χαμηλότερο σημείο Κως Αθηνα τιμές των πλοίων.

Γιατί να ταξιδέψετε με πλοίο από Κως προς το Αθηνα;

 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Φτάνεις Αθηνα αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.
 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Κατά τη διέλευση από Κως προς το Αθηνα, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.
 • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Κως προς το Αθηνα με την οικογένειά σου.

Ποιες είναι οι εταιρείες πορθμείων που ταξιδεύουν μεταξύ Κως και Αθηνα;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Κως προς το Αθηνα: όλα τα κόμιστρα Blue Star Ferries εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Blue Star Ferries Κως Αθηνα

Κως τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Κωςκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Blue Star Ferries. Πέραν αυτής της περιόδου, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί να επιβιβαστείτε. Στο Κως, παρουσιάστε τα έγγραφά σας ταυτότητας (διαβατήριο) και τον αριθμό αρχείου της κράτησης στους μετρητές Blue Star Ferries. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
 • Kos
 • Kos

Αθηνα τερματικά πορθμείων

 • Athens Piraeus E1

Φτηνές πτήσεις από Κως προς το Αθηνα

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Αθηνα, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Κάντε κράτηση Κως Αθηνα πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στην αεροπορική βιομηχανία: ταξιδιώτες αναψυχής που επιθυμούν να πληρώσουν νωρίτερα το βιβλίο. επαγγελματικά ταξίδια είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα, αλλά το βιβλίο αργά.
 • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας Αθηνα. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Κως προς το Αθηνα ;

Η Aegean Airlines και Olympic Air είναι οι 2 αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν την αεροπορική διαδρομή Κως Αθηνα σε απευθείας πτήση.
Aegean Airlines Κως ΑθηναOlympic Air Κως Αθηνα

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Κως

 • KGS Kos

Αεροδρόμιο άφιξης στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κως προς Αθηνα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Kos KGS βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Κως προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Kos KGS (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Κως, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Dodekanisos Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kos και του Λέρος (Leros σε 2.6 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κως και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kos και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 1 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)