Ταξιδέψτε από Καλαμάτα προς Χανιά

Οργανώστε το ταξίδι σας Καλαμάτα προς Χανιά με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Καλαμάτα προς Χανιά σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Καλαμάτα
Χανιά
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Καλαμάτα Χανιά

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση241 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Καλαμάτα προς Χανιά;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Καλαμάτα Χανιά. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Καλαμάτα Χανιάκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Καλαμάτα και Χανιά σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Καλαμάτα Χανιά και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Souda, Αεροδρόμιο Kalamata) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Χανιά

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Καλαμάτα προς Χανιά;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines πετάει από το αεροδρόμιο Kalamata KLX βρίσκεται σε 7.8 km από το κέντρο της πόλης του Καλαμάτα προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG) και από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Χανιά (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Souda CHQ)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Χανιά (άφιξη στο αεροδρόμιο του Souda CHQ)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Χανιά (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Souda CHQ)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Καλαμάτα Χανιά

Για το ταξίδι του Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) έως Χανιά (Κρήτη, Ελλάδα) με απόσταση 241 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Χανιά από Καλαμάτα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Χανιά
έξοδος Καλαμάτα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Kalamata KLX 7.8 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Θεσσαλονίκη (αεροδρόμιο του Makedonia, Κωδικός IATA: SKG) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.του Θεσσαλονίκη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Aegean Airlines, Ryanair ή Olympic Air που θα σας μεταφέρει Souda (Χανιά, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)