Ταξιδέψτε από Καλαμάτα προς Ρόδος

Οργανώστε το ταξίδι σας Καλαμάτα προς Ρόδος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Καλαμάτα προς Ρόδος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Καλαμάτα
Ρόδος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Καλαμάτα
Θεσσαλονίκη
Ρόδος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Καλαμάτα Ρόδος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση549 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Καλαμάτα προς Ρόδος;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Καλαμάτα Ρόδος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Καλαμάτα Ρόδοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Καλαμάτα και Ρόδος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Καλαμάτα Ρόδος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Diagoras, Ναυτικό Σταθμό Rhodes, Αεροδρόμιο Kalamata) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ρόδος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Καλαμάτα Ρόδος

Για το ταξίδι του Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) έως Ρόδος (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 549 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Ρόδος από Καλαμάτα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Ρόδος
έξοδος Καλαμάτα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Kalamata KLX 7.8 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Θεσσαλονίκη (αεροδρόμιο του Makedonia, Κωδικός IATA: SKG) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.του Θεσσαλονίκη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Aegean Airlines ή Olympic Air που θα σας μεταφέρει Diagoras (Ρόδος, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Καλαμάτα Ρόδος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Θεσσαλονίκη-Ρόδος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Thessaloniki στις 3.6 km από Θεσσαλονίκηπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουRhodes σε 0.5 km από Ρόδος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΘεσσαλονίκη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Καλαμάτα προς Ρόδος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines πετάει από το αεροδρόμιο Kalamata KLX βρίσκεται σε 7.8 km από το κέντρο της πόλης του Καλαμάτα προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG) και από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Ρόδος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Ρόδος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Thessaloniki και του Ρόδος (Rhodes σε 0.5 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)