Ταξιδέψτε από Καλαμάτα προς Μήλος

Οργανώστε το ταξίδι σας Καλαμάτα προς Μήλος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Καλαμάτα προς Μήλος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Καλαμάτα
Μήλος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Καλαμάτα
Αθηνα
Μήλος
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Καλαμάτα
Κύθηρα
Αθηνα
Μήλος
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Καλαμάτα Μήλος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση209 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Καλαμάτα προς Μήλος;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Καλαμάτα Μήλος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Καλαμάτα Μήλοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Καλαμάτα και Μήλος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Καλαμάτα Μήλος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Milos, Ναυτικό Σταθμό Milos, Ναυτικό Σταθμό Milos, Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Kalamata) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μήλος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Καλαμάτα Μήλος

Για το ταξίδι του Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) έως Μήλος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 209 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Καλαμάτα προς Μήλος αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Καλαμάτα-Κύθηρα, Κύθηρα-Αθηνα και Αθηνα-Μήλος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kalamata στις 1.9 km από Καλαμάταπλοίου της LANE Sea Line ή Lane Sea Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKythira σε 16 km από Κύθηρα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚαλαμάτα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Μήλος από Καλαμάτα: Κύθηρα-Αθηνα με την LANE Sea Line ή Lane Sea Lines.Για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας, θα πρέπει να συνεχίσετε στη γραμμή Αθηνα-Μήλος.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μήλος από Καλαμάτα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Αθηνα-Μήλος τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μήλος (αεροδρόμιο του Milos, Κωδικός IATA: MLO) που εκμεταλλεύεται η Olympic Air.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Καλαμάτα προς Μήλος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του LANE Sea Line παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Kalamata και του Κύθηρα (Kythira σε 16 km από την πόλη), μεταξύ Κύθηρα και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kythira και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 16 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Sea Jets κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Milos αντιστοίχως 9.1 km και 3.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Lane Sea Lines εκτελούν θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Kalamata και του Κύθηρα (Kythira σε 16 km από την πόλη) και μεταξύ Κύθηρα και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kythira και Athens Piraeus E6 αντιστοίχως 16 km και 7.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Zante Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Μήλος (Milos σε 2.9 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aigaion Pelagos κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Milos αντιστοίχως 7.4 km και 2.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Aegean Speed Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Μήλος (Milos σε 3.2 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μήλος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Milos MLO)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)