Ταξιδέψτε από Καλαμάτα προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Καλαμάτα προς Αθηνα με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Καλαμάτα προς Αθηνα σε πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Καλαμάτα
Αθηνα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Καλαμάτα
Κύθηρα
Αθηνα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Καλαμάτα Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση176 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Καλαμάτα προς Αθηνα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Καλαμάτα Αθηνα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Καλαμάτα Αθηνακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Καλαμάτα και Αθηνα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Καλαμάτα Αθηνα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E1, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E6, Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Kalamata) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Αθηνα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Καλαμάτα προς Αθηνα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Lane Sea Lines παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Kalamata και του Κύθηρα (Kythira σε 16 km από την πόλη) και μεταξύ Κύθηρα και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kythira και Athens Piraeus E6 αντιστοίχως 16 km και 7.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια LANE Sea Line πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ του λιμένα του Kalamata και του Κύθηρα (Kythira σε 16 km από την πόλη) και μεταξύ Κύθηρα και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kythira και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 16 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Καλαμάτα Αθηνα

Για το ταξίδι του Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) έως Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) με απόσταση 176 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Καλαμάτα προς Αθηνα αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Καλαμάτα-Κύθηρα και Κύθηρα-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kalamata στις 1.9 km από Καλαμάταπλοίου της Lane Sea Lines ή LANE Sea Line. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKythira σε 16 km από Κύθηρα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚαλαμάτα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Αθηνα από Καλαμάτα: Κύθηρα-Αθηνα με την LANE Sea Line ή Lane Sea Lines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)