Ταξιδέψτε από Κίεβο προς Lviv

Οργανώστε το ταξίδι σας Κίεβο προς Lviv με λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Κίεβο προς Lviv σε αεροπλάνο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Κίεβο
Lviv
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κίεβο Lviv

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο
απόσταση470 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Κίεβο προς το Lviv ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Κίεβο προς το Lviv και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Κίεβο Lviv; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις, carpooling και λεωφορεία to travel to Lviv από Κίεβο Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Lviv και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις, λεωφορεία και carpooling του FlixBus, Blablacar, LOT Polish Airlines, Wizz Air Ukraine, Ukraine International ή Aerosvit Airlines για να φτάσει Lviv.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κίεβο προς Lviv;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aerosvit Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Boryspil International KBP βρίσκεται σε 30 km από το κέντρο της πόλης του Κίεβο προς Βαρσοβία (άφιξη στο αεροδρόμιο του Frederic Chopin WAW)
Το LOT Polish Airlines παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Boryspil International KBP (βρίσκεται στα 30 km από το κέντρο του Κίεβο, Ουκρανία) έως Βαρσοβία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Frederic Chopin WAW) και από το αεροδρόμιο Frederic Chopin WAW βρίσκεται σε 7.8 km από το κέντρο της πόλης του Βαρσοβία προς Lviv (άφιξη στο αεροδρόμιο του Snilow LWO)
Το Ukraine International εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Boryspil International KBP (βρίσκεται στα 30 km από το κέντρο του Κίεβο, Ουκρανία) έως Lviv (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Snilow LWO)
Το Wizz Air Ukraine παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Kiev-Zhulhany IEV βρίσκεται σε 1 km από το κέντρο της πόλης του Κίεβο προς Κατοβίτσε (άφιξη στο αεροδρόμιο του Pyrzowice KTW)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Κίεβο-Lviv (471 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το FlixBus παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Kiev προς Κίεβο και του Katowice ( Πολωνία) και μεταξύ της πόλης Κατοβίτσε (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Katowice σε 0.5 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Lviv όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Lviv που βρίσκεται περίπου 2.3 km από το κέντρο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κίεβο Lviv

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Carpool από Κίεβο προς το Lviv

Αντίθετα με άλλα μέσα μεταφοράς, το carsharing δεν παρέχει στους ταξιδιώτες ένα προγραμματισμένο πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι όταν ψάχνετε Κίεβο-Lviv βόλτες, θα είναι πιο πιθανό να βρεθούν αν ψάχνετε μόνο τρεις ημέρες νωρίτερα (και όχι δύο μήνες). Αυτό είναι περισσότερο μια λύση lastminute για να πάει Lviv.

Το Carpooling είναι ένας πρόσφατος τρόπος να ταξιδέψετε, μοιράζοντας το ταξίδι σας Κίεβο-Lviv με άλλους ταξιδιώτες που αναζητούν την ίδια διαδρομή. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους ταξιδιού τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτη, ενώ επίσης μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Φτηνές πτήσεις από Κίεβο προς το Lviv

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Κίεβο προς το Lviv πτήσεις;

Η Ukraine International είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί πτήσεις με απευθείας σύνδεση Lviv από το αεροδρόμιο του Κίεβο.
Ukraine International Κίεβο Lviv

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Lviv, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

  • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας Lviv. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ημερομηνία και η ώρα του ταξιδιού. Επομένως, καλύτερα να είστε σε θέση να έχετε μια 2- ή 3-ημερήσια ευελιξία για να κλείσετε το ταξίδι σας.
  • Κάντε κράτηση Κίεβο Lviv πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο κανόνας διαχείρισης αποδόσεων νούμερο ένα: η φθηνότερη τιμή είναι διαθέσιμη πολύ πριν από την αναχώρηση (αυτό αφορά τους πελάτες αναψυχής που χρησιμοποιούνται για την κράτηση νωρίς).

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Κίεβο

  • KBP Boryspil International
  • IEV Kiev-Zhulhany

Αεροδρόμιο προορισμού στο Lviv

  • LWO Snilow

Κίεβο προς το Lviv λεωφορείο

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης στο Κίεβο

Θα πρέπει να φτάσετε στο δικό σας Κίεβο σταματήστε μεταξύ 15 λεπτών και 30 λεπτών, ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, πριν από την ώρα αναχώρησης που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Τέλος, παρουσιάστε το εισιτήριό σας στο προσωπικό της FlixBus που θα σας επιτρέψει να βάζετε τις βαλίτσες σας στον κορμό και στη συνέχεια να επιβιβαστείτε.

  • Kiev

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Lviv

Όταν φτάσετε μέσα Lviv, βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τίποτα στο κάθισμά σας και στη βάση.

  • Lwiw train station
  • Lviv

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)