Ταξιδέψτε από Κίεβο προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Κίεβο προς Αθηνα με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Κίεβο προς Αθηνα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κίεβο
Αθηνα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κίεβο
Θεσσαλονίκη
Αθηνα
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κίεβο Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση1487 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Κίεβο προς Αθηνα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κίεβο Αθηνα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κίεβο Αθηνακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κίεβο και Αθηνα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κίεβο Αθηνα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E6, Σταθμό Athens / Αθήνα, Σταθμό SKA (Rail center of Acharnes), Αεροδρόμιο Boryspil International, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Αθηνα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κίεβο Αθηνα

Για το ταξίδι του Κίεβο (Ουκρανία) έως Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) με απόσταση 1487 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Κίεβο > Αθηνα θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Κίεβο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Boryspil International KBP 30 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Aerosvit Airlines, Ukraine International ή Aegean Airlines.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κίεβο προς Αθηνα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Θεσσαλονίκη-Αθηνα και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Αθηνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη. Η άφιξη στο Αθηνα θα είναι στο σταθμό του Athens / Αθήνα (1.5 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κίεβο Αθηνα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Θεσσαλονίκη-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Thessaloniki στις 3.6 km από Θεσσαλονίκηπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E6 σε 7.4 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΘεσσαλονίκη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κίεβο προς Αθηνα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Wizz Air Ukraine κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Kiev-Zhulhany IEV βρίσκεται σε 1 km από το κέντρο της πόλης του Κίεβο προς Σόφια (άφιξη στο αεροδρόμιο του Vrazhdebna SOF)
Το Bulgaria Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Vrazhdebna SOF (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Σόφια, Βουλγαρία) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Vrazhdebna SOF βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Σόφια προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Air Malta παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Vrazhdebna SOF (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Σόφια, Βουλγαρία) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Ukraine International κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Boryspil International KBP βρίσκεται σε 30 km από το κέντρο της πόλης του Κίεβο προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aerosvit Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Boryspil International KBP (βρίσκεται στα 30 km από το κέντρο του Κίεβο, Ουκρανία) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Kiev-Zhulhany IEV βρίσκεται σε 1 km από το κέντρο της πόλης του Κίεβο προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Ryanair παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Air Moldova πετάει από το αεροδρόμιο Boryspil International KBP βρίσκεται σε 30 km από το κέντρο της πόλης του Κίεβο προς Κισινάου (άφιξη στο αεροδρόμιο του Chisinau KIV) και από το αεροδρόμιο Chisinau KIV (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Κισινάου, Μολδαβία) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθηνα τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα κατά την άφιξη (1.5 km από το κέντρο)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Thessaloniki και του Αθηνα (Athens Piraeus E6 σε 7.4 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)