Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Bratislava

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Bratislava με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Bratislava σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Bratislava
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Βουδαπέστη
Bratislava
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κέρκυρα
Brno
Bratislava
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Κέρκυρα
Μόναχο
Bratislava
/
  • Αποκτήστε τιμές
5
Κέρκυρα
Βενετία
Bratislava
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Bratislava

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση975 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Κέρκυρα προς το Bratislava ;

Bratislava είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Κέρκυρα προς το Bratislava μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για carpooling, λεωφορεία, πορθμείο, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Bratislava και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Να ταξιδέψετε από Κέρκυρα, πτήσεις, πορθμείο, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του FlixBus, Smart Wings, Ryanair, Blablacar, Lufthansa, Minoan Lines, Russian Railways και ANEK Lines θα σας μεταφέρει Bratislava.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Bratislava

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Bratislava (Σλοβακία) με απόσταση 975 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Κέρκυρα > Bratislava θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Bratislava (αεροδρόμιο του Ivanka, Κωδικός IATA: BTS) που εκμεταλλεύεται η Smart Wings ή Ryanair.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Bratislava μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Brno-Bratislava.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Brno. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Bratislava Most SNP (0.9 km από Bratislava, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Brno Hotel Grand (στις 1.5 km από Brno) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Bratislava.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Bratislava θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (λεωφορείο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Βενετία.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της ANEK Lines ή Minoan Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουVenezia Tronchetto σε 2.7 km από Βενετία. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Bratislava χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Βουδαπέστη-Bratislava και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της Russian Railways προς Bratislava αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Budapest-Keleti προς Βουδαπέστη. Η άφιξη στο Bratislava θα είναι στο σταθμό του Bratislava hl.st. (5609 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Brno-Bratislava μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)