Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Χίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Χίος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Χίος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Πάτρα
Χίος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Μπάρι
Χίος
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κέρκυρα
Μπάρι
Αθηνα
Χίος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Χίος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση555 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Χίος;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Χίος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Χίοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Χίος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Χίος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Chios, Ναυτικό Σταθμό Chios, Ναυτικό Σταθμό Kerkyra) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Χίος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Χίος

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Χίος (Νησιά Βορείου Αιγαίου, Ελλάδα) με απόσταση 555 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Χίος από Κέρκυρα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Μπάρι-Αθηνα και Αθηνα-Χίος τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Volotea ή Aegean Airlines.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Olympic Air που θα σας μεταφέρει Chios (Χίος, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Χίος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Μπάρι και Αθηνα-Χίος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Ventouris Ferries ή Superfast Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από Μπάρι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Χίος από Κέρκυρα: Αθηνα-Χίος με την Blue Star Ferries.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Χίος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Πάτρα (Patras Terminal Ferry Sud σε 3.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Ventouris Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Bari Molo San Vito 4 αντιστοίχως 1.5 km και 1.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Χίος (Chios σε 0.6 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Superfast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Bari Banchina Deposito Franco αντιστοίχως 1.5 km και 1.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Austrian Airlines πετάει από το αεροδρόμιο Araxos GPA βρίσκεται σε 30 km από το κέντρο της πόλης του Πάτρα προς Βιέννη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Vienna-Schwechat International VIE) και από το αεροδρόμιο Vienna-Schwechat International VIE (βρίσκεται στα 18 km από το κέντρο του Βιέννη, Αυστρία) έως Χίος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Chios JKH)
Το Volotea εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Χίος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Chios JKH)
Το Aegean Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)