Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Φλωρεντία

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Φλωρεντία με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Φλωρεντία σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Φλωρεντία
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Ρώμη
Φλωρεντία
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κέρκυρα
Μπάρι
Φλωρεντία
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Φλωρεντία

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση854 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Φλωρεντία;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Φλωρεντία. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Φλωρεντίακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Φλωρεντία σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Φλωρεντία και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Peretola, Σταθμό Firenze Santa Maria Novella, Σταθμό Firenze Campo di Marte, Σταθμό λεωφορείων Firenze, Σταθμό λεωφορείων Florence, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Φλωρεντία

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Φλωρεντία

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Φλωρεντία (Τοσκάνη, Ιταλία) με απόσταση 854 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Φλωρεντία από Κέρκυρα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κέρκυρα-Ρώμη και Ρώμη-Φλωρεντία
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, Aegean Airlines ή Blu-express.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Alitalia που θα σας μεταφέρει Peretola (Φλωρεντία, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Φλωρεντία χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Φλωρεντία και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciargento, Euronight Tosca ή Italo της Trenitalia, ÖBB ή Italo (NTV) προς Φλωρεντία αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini προς Ρώμη. Η άφιξη στο Φλωρεντία θα είναι στο σταθμό του Firenze Santa Maria Novella (0.8 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Φλωρεντία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Μπάρι.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από Μπάρι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Φλωρεντία μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπάρι-Φλωρεντία.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Florence (1.6 km από Φλωρεντία, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari (στις 2.4 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Φλωρεντία.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Φλωρεντία μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Φλωρεντία;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU βρίσκεται σε 1.9 km από το κέντρο της πόλης του Κέρκυρα προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Φλωρεντία (άφιξη στο αεροδρόμιο του Peretola FLR)
Το Blu-express παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Vueling Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Φλωρεντία (άφιξη στο αεροδρόμιο του Peretola FLR)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Ρώμη-Φλωρεντία Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Firenze Santa Maria Novella κατά την άφιξη (0.8 km από το κέντρο)
Το ÖBB λειτουργεί τη γραμμή του Ρώμη προς Φλωρεντία με ένα τρένο Euronight Tosca να αναχωρεί από Roma Termini για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Firenze Santa Maria Novella (Τοσκάνη Ιταλία)
Το Italo (NTV) κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Ρώμη-Φλωρεντία Italo τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Ostiense (2.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Firenze Santa Maria Novella κατά την άφιξη (0.8 km από το κέντρο)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Superfast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπάρι (Bari Banchina Deposito Franco σε 1.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Ventouris Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Bari Molo San Vito 4 αντιστοίχως 1.5 km και 1.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari προς Μπάρι και του Florence (Τοσκάνη Ιταλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Φλωρεντία (232 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)