Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Παρίσι

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Παρίσι με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Παρίσι σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Παρίσι
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Βενετία
Παρίσι
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Παρίσι

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1729 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Κέρκυρα προς το Παρίσι ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Κέρκυρα προς το Παρίσι και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα Παρίσι; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για carpooling, λεωφορεία, πορθμείο, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Παρίσι και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, πορθμείο, λεωφορεία και carpooling του ANEK Lines, Ryanair, Eurolines, Minoan Lines, Transavia.com France, XL Airways France, Jetairfly ή FlixBus για να φτάσει Παρίσι.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Παρίσι

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Παρίσι (Île-de-France, Γαλλία) με απόσταση 1729 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Κέρκυρα > Παρίσι θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Παρίσι (αεροδρόμιο του Paris Charles De Gaulle, Κωδικός IATA: CDG) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines ή Jetairfly.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Παρίσι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (λεωφορείο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Βενετία.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της ANEK Lines ή Minoan Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουVenezia Tronchetto σε 2.7 km από Βενετία. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Παρίσι μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Βενετία-Παρίσι.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus ή Eurolines στο Βενετία. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Paris Quai de Bercy (3 km από Παρίσι, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Venice (Tronchetto) (στις 2.6 km από Βενετία) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Παρίσι.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Παρίσι χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Βενετία-Παρίσι και τη χρήση πορθμείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Thello της Thello προς Παρίσι αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Santa Lucia προς Βενετία. Η άφιξη στο Παρίσι θα είναι στο σταθμό του Paris-Gare-de-Lyon (2.2 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Βενετία-Παρίσι μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)