Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Παλέρμο

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Παλέρμο με τρένο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Παλέρμο σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Παλέρμο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Ρώμη
Παλέρμο
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κέρκυρα
Μπάρι
Παλέρμο
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Παλέρμο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, τρένο
απόσταση591 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Παλέρμο;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Παλέρμο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Παλέρμοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Παλέρμο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Παλέρμο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Punta Raisi, Σταθμό Palermo Centrale, Αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias, Ναυτικό Σταθμό Kerkyra) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Παλέρμο

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Παλέρμο;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU βρίσκεται σε 1.9 km από το κέντρο της πόλης του Κέρκυρα προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Blu-express εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Παλέρμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Ryanair παρέχει τις αεροπορικές συνδέσεις από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Παλέρμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Blue Panorama Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Παλέρμο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Παλέρμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Vueling Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Παλέρμο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Παλέρμο (428 km)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Superfast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπάρι (Bari Banchina Deposito Franco σε 1.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Ventouris Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Bari Molo San Vito 4 αντιστοίχως 1.5 km και 1.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Ρώμη-Παλέρμο InterCityNotte τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Palermo Centrale κατά την άφιξη (0.8 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Παλέρμο

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία) με απόσταση 591 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Παλέρμο από Κέρκυρα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κέρκυρα-Ρώμη και Ρώμη-Παλέρμο
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Blu-express ή Ryanair.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Alitalia, Blue Panorama Airlines, Ryanair, Easyjet ή Vueling Airlines που θα σας μεταφέρει Punta Raisi (Παλέρμο, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Παλέρμο χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Παλέρμο και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα InterCityNotte της Trenitalia προς Παλέρμο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini προς Ρώμη. Η άφιξη στο Παλέρμο θα είναι στο σταθμό του Palermo Centrale (0.8 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Παλέρμο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Μπάρι.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από Μπάρι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Παλέρμο μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)