Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Πίζα

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Πίζα με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Πίζα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Πίζα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Ρώμη
Πίζα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κέρκυρα
Μπρίντιζι
Πίζα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Πίζα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση912 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Κέρκυρα προς το Πίζα ;

Έχετε επιλέξει Πίζα ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Κέρκυρα και πώς να βρείτε το καλύτερο Κέρκυρα προς το Πίζα μεταφορές; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα, πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Πίζα. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Πίζα και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Κέρκυρα, θα ταξιδέψετε με το Ryanair, Aegean Airlines, Trenitalia, Alitalia, FlixBus, Blablacar, Endeavor Lines ή Egnatia Seaways από λεωφορεία, carpooling, τρένα, πορθμείο ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Πίζα

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Πίζα (Τοσκάνη, Ιταλία) με απόσταση 912 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Κέρκυρα > Πίζα θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Πίζα (αεροδρόμιο του Gal Galilei, Κωδικός IATA: PSA) που εκμεταλλεύεται η Ryanair.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Πίζα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Μπρίντιζι.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Grimaldi Lines, Red Star Ferries, Agoudimos Lines, European Seaways, Endeavor Lines ή Egnatia Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBrindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από Μπρίντιζι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Πίζα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Πίζα και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Intercity της Trenitalia προς Πίζα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Ostiense προς Ρώμη. Η άφιξη στο Πίζα θα είναι στο σταθμό του Pisa Centrale (0.9 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Πίζα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Ρώμη-Πίζα.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Ρώμη. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Pisa (1.1 km από Πίζα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Roma (στις 0.3 km από Ρώμη) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Πίζα.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Πίζα μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)