Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Πάρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Πάρος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Πάρος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Μπάρι
Πάρος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Μπάρι
Αθηνα
Πάρος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Πάρος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση536 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Κέρκυρα προς το Πάρος ;

Πάρος είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Κέρκυρα προς το Πάρος μεταφορές; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Πάρος από Κέρκυρα, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Πάρος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Κέρκυρα - Πάρος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Κέρκυρα, θα ταξιδέψετε με το Ventouris Ferries, Aegean Airlines, Olympic Air, Hellenic Seaways, Superfast Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries ή Volotea από πορθμείο ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Πάρος

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 536 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάρος από Κέρκυρα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Μπάρι-Αθηνα και Αθηνα-Πάρος τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines ή Volotea.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Olympic Air που θα σας μεταφέρει Paros (Πάρος, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Πάρος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Μπάρι και Αθηνα-Πάρος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Ventouris Ferries ή Superfast Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από Μπάρι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Πάρος από Κέρκυρα: Αθηνα-Πάρος με την Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Πάρος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Ventouris Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπάρι (Bari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Πάρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Paros αντιστοίχως 9.1 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Aegean Speed Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Superfast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Bari Banchina Deposito Franco αντιστοίχως 1.5 km και 1.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Πάρος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Paros PAS)
Το Volotea εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)