Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Νάπολη

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Νάπολη με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Νάπολη σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Νάπολη
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Ρώμη
Νάπολη
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κέρκυρα
Μπρίντιζι
Νάπολη
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Κέρκυρα
Μπάρι
Νάπολη
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Νάπολη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση500 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Νάπολη;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Νάπολη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Νάποληκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Νάπολη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Νάπολη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό λεωφορείων Naples, Αεροδρόμιο Naples, Σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi, Σταθμό λεωφορείων Napoli, Σταθμό Barra, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Νάπολη

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Νάπολη;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU βρίσκεται σε 1.9 km από το κέντρο της πόλης του Κέρκυρα προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Νάπολη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Naples NAP)
Το Blu-express παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Ferrovia Circumvesuviana προσφέρει μια γραμμή Ρώμη-Νάπολη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Ottaviano (2.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi κατά την άφιξη (2.2 km από το κέντρο)
Το Trenitalia λειτουργεί τη γραμμή του Ρώμη προς Νάπολη με ένα τρένο Frecciabianca να αναχωρεί από Roma Termini για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (Campania Ιταλία)
Το Italo (NTV) κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Ρώμη-Νάπολη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi κατά την άφιξη (2.2 km από το κέντρο)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Egnatia Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Agoudimos Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Superfast Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπάρι (Bari Banchina Deposito Franco σε 1.5 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Red Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi αντιστοίχως 1.5 km και 2.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Ventouris Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπάρι (Bari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από την πόλη)
Τα πλοία της Endeavor Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του European Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Grimaldi Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Brindisi (Istituto Professionale Falcone) προς Μπρίντιζι και του Naples (Campania Ιταλία)
Το Fiumicino Express είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Ρώμη (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Aeroporto Ciampino σε 14 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Νάπολη όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Naples που βρίσκεται περίπου 2.2 km από το κέντρο.
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Νάπολη (189 km)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Νάπολη

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Νάπολη (Campania, Ιταλία) με απόσταση 500 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Νάπολη από Κέρκυρα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κέρκυρα-Ρώμη και Ρώμη-Νάπολη
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Ryanair ή Blu-express.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Alitalia που θα σας μεταφέρει Naples (Νάπολη, ΡΡΡ).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Νάπολη μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπρίντιζι-Νάπολη.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπρίντιζι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Naples (2.2 km από Νάπολη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Brindisi (Istituto Professionale Falcone) (στις 1.6 km από Μπρίντιζι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Νάπολη.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Νάπολη χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Νάπολη και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciabianca της Ferrovia Circumvesuviana, Trenitalia ή Italo (NTV) προς Νάπολη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini προς Ρώμη. Η άφιξη στο Νάπολη θα είναι στο σταθμό του Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (2.2 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Νάπολη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (λεωφορείο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Μπρίντιζι.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Egnatia Seaways, Agoudimos Lines, Red Star Ferries, Endeavor Lines, European Seaways ή Grimaldi Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBrindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από Μπρίντιζι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Νάπολη μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)