Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Μόναχο

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Μόναχο με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Μόναχο σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Μόναχο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Βενετία
Μόναχο
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κέρκυρα
Μπρίντιζι
Μόναχο
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Μόναχο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1158 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Μόναχο;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Μόναχο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Μόναχοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Μόναχο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Μόναχο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Franz Josef Strauss, Σταθμό München Hbf, Σταθμό λεωφορείων München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB), Σταθμό λεωφορείων Munich central bus station, Ναυτικό Σταθμό Kerkyra, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μόναχο

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Μόναχο

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Μόναχο (Βαυαρία, Γερμανία) με απόσταση 1158 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Κέρκυρα > Μόναχο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μόναχο (αεροδρόμιο του Franz Josef Strauss, Κωδικός IATA: MUC) που εκμεταλλεύεται η Lufthansa ή Aegean Airlines.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Μόναχο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Μπρίντιζι.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Grimaldi Lines, Red Star Ferries, Agoudimos Lines, European Seaways, Endeavor Lines ή Egnatia Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBrindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από Μπρίντιζι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Μόναχο χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Βενετία-Μόναχο και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα CityNightLine Pictor ή IC 89 της Deutsche Bahn προς Μόναχο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Mestre προς Βενετία. Η άφιξη στο Μόναχο θα είναι στο σταθμό του München Hbf (1.6 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Μόναχο μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Βενετία-Μόναχο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus ή Hellö στο Βενετία. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km από Μόναχο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Venezia Tronchetto Stazione (στις 2.7 km από Βενετία) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μόναχο.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Βενετία-Μόναχο μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Μόναχο;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Grimaldi Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Red Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi αντιστοίχως 1.5 km και 2.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της ANEK Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Βενετία (Venezia Tronchetto σε 2.7 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Agoudimos Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια European Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα πλοία της Minoan Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Venezia Tronchetto αντιστοίχως 1.5 km και 2.7 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Endeavor Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Egnatia Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Air Berlin κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Papola Casale BDS βρίσκεται σε 3 km από το κέντρο της πόλης του Μπρίντιζι προς Μόναχο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Franz Josef Strauss MUC)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Βενετία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Treviso TSF)
Το Lufthansa εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU βρίσκεται σε 1.9 km από το κέντρο της πόλης του Κέρκυρα προς Μόναχο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Franz Josef Strauss MUC)
Το Aegean Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Μόναχο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Franz Josef Strauss MUC)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Venice (Tronchetto) προς Βενετία και του Munich central bus station (Βαυαρία Γερμανία)
Το Hellö είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Βενετία (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Venezia Tronchetto Stazione σε 2.7 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Μόναχο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) που βρίσκεται περίπου 0.4 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Deutsche Bahn προσφέρει μια γραμμή Βενετία-Μόναχο CityNightLine Pictor τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Mestre (9.9 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό München Hbf κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Βενετία-Μόναχο (307 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)