Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Μπρίντιζι

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Μπρίντιζι με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Μπρίντιζι σε πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Μπρίντιζι
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Ηγουμενίτσα
Μπρίντιζι
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κέρκυρα
Μπάρι
Μπρίντιζι
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Μπρίντιζι

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση203 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Μπρίντιζι;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Μπρίντιζι. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Μπρίντιζικάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Μπρίντιζι σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Μπρίντιζι και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Brindisi Costa Morena Terrare, Ναυτικό Σταθμό Brindisi, Σταθμό Brindisi, Σταθμό λεωφορείων Brindisi (Istituto Professionale Falcone), Ναυτικό Σταθμό Kerkyra) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπρίντιζι

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Μπρίντιζι

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Μπρίντιζι (Απουλία, Ιταλία) με απόσταση 203 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Μπρίντιζι από Κέρκυρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή Red Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBrindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από Μπρίντιζι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Μπρίντιζι χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μπάρι-Μπρίντιζι και τη χρήση πορθμείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciargento της Trenitalia προς Μπρίντιζι αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Μπρίντιζι θα είναι στο σταθμό του Brindisi (2.5 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Μπρίντιζι μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπάρι-Μπρίντιζι.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Brindisi (Istituto Professionale Falcone) (1.6 km από Μπρίντιζι, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari (στις 2.4 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μπρίντιζι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)