Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Μπολόνια

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Μπολόνια με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Μπολόνια σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Μπολόνια
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Ρώμη
Μπολόνια
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κέρκυρα
Μπρίντιζι
Μπολόνια
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Κέρκυρα
Βενετία
Μπολόνια
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Μπολόνια

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση891 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Κέρκυρα προς το Μπολόνια ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Κέρκυρα προς το Μπολόνια και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα Μπολόνια; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για carpooling, λεωφορεία, πορθμείο, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Μπολόνια και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, πορθμείο, λεωφορεία και carpooling του Trenitalia, Alitalia, Aegean Airlines, ANEK Lines, Ryanair, FlixBus, Endeavor Lines ή Blablacar για να φτάσει Μπολόνια.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Μπολόνια;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Papola Casale BDS βρίσκεται σε 3 km από το κέντρο της πόλης του Μπρίντιζι προς Μπολόνια (άφιξη στο αεροδρόμιο του Guglielmo Marconi BLQ)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Μπολόνια (άφιξη στο αεροδρόμιο του Guglielmo Marconi BLQ)
Το Blu-express παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Meridiana κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Μπολόνια (άφιξη στο αεροδρόμιο του Guglielmo Marconi BLQ)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Μπολόνια (304 km)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Βενετία (Venezia Tronchetto σε 2.7 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Endeavor Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Egnatia Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Red Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi αντιστοίχως 1.5 km και 2.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Minoan Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Βενετία (Venezia Tronchetto σε 2.7 km από την πόλη)
Τα πλοία της Agoudimos Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Grimaldi Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια European Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το ÖBB προσφέρει μια γραμμή Βενετία-Μπολόνια Euronight Tosca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Mestre (9.9 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Bologna Centrale κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο)
Το Trenitalia λειτουργεί τη γραμμή του Μπρίντιζι προς Μπολόνια με ένα τρένο InterCityNotte να αναχωρεί από Brindisi για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Bologna Centrale (Emilia-Romagna Ιταλία)
Το Italo (NTV) κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Βενετία-Μπολόνια Italo τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Santa Lucia (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Bologna Centrale κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Venezia Tronchetto Stazione προς Βενετία και του Bologna (Emilia-Romagna Ιταλία)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Μπολόνια

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Μπολόνια (Emilia-Romagna, Ιταλία) με απόσταση 891 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μπολόνια από Κέρκυρα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κέρκυρα-Ρώμη και Ρώμη-Μπολόνια
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, Aegean Airlines ή Blu-express.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Alitalia ή Meridiana που θα σας μεταφέρει Guglielmo Marconi (Μπολόνια, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Μπολόνια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Μπρίντιζι.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Red Star Ferries, Agoudimos Lines, Grimaldi Lines ή European Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBrindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από Μπρίντιζι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Μπολόνια χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μπρίντιζι-Μπολόνια και τη χρήση πορθμείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα InterCityNotte της Trenitalia προς Μπολόνια αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Brindisi προς Μπρίντιζι. Η άφιξη στο Μπολόνια θα είναι στο σταθμό του Bologna Centrale (1.3 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Μπολόνια μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Βενετία-Μπολόνια.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Βενετία. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Bologna (1.1 km από Μπολόνια, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Venezia Tronchetto Stazione (στις 2.7 km από Βενετία) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μπολόνια.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Μπολόνια μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)