Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Μπέργκαμο

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Μπέργκαμο με λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Μπέργκαμο σε αεροπλάνο, πορθμείο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Βενετία
Μπέργκαμο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Μπρίντιζι
Μπέργκαμο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Μπέργκαμο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο
απόσταση1075 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Μπέργκαμο;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Μπέργκαμο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Μπέργκαμοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Μπέργκαμο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Μπέργκαμο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Orio Al Serio, Σταθμό λεωφορείων Bergamo Autostazione, Σταθμό λεωφορείων Bergamo (BGY airport), Ναυτικό Σταθμό Kerkyra, Αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπέργκαμο

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Μπέργκαμο;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Red Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi σε 2.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Egnatia Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Agoudimos Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Endeavor Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια European Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα πλοία της Minoan Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Venezia Tronchetto αντιστοίχως 1.5 km και 2.7 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Βενετία (Venezia Tronchetto σε 2.7 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Grimaldi Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Meridiana κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Papola Casale BDS βρίσκεται σε 3 km από το κέντρο της πόλης του Μπρίντιζι προς Μπέργκαμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Orio Al Serio BGY)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Papola Casale BDS (βρίσκεται στα 3 km από το κέντρο του Μπρίντιζι, Ιταλία) έως Μπέργκαμο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Orio Al Serio BGY)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Βενετία-Μπέργκαμο (211 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Brindisi (Istituto Professionale Falcone) προς Μπρίντιζι και του Bergamo Autostazione (Λομβαρδία Ιταλία)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Μπέργκαμο

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Μπέργκαμο (Λομβαρδία, Ιταλία) με απόσταση 1075 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο και/ή λεωφορείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Μπέργκαμο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Μπρίντιζι.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Red Star Ferries, Egnatia Seaways, Agoudimos Lines, Endeavor Lines, European Seaways ή Grimaldi Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBrindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από Μπρίντιζι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μπέργκαμο από Κέρκυρα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Μπρίντιζι-Μπέργκαμο τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Μπρίντιζι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Papola Casale BDS 3 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μπέργκαμο (αεροδρόμιο του Orio Al Serio, Κωδικός IATA: BGY) που εκμεταλλεύεται η Meridiana ή Ryanair.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Μπέργκαμο μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπρίντιζι-Μπέργκαμο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπρίντιζι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Bergamo Autostazione (0.6 km από Μπέργκαμο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Brindisi (Istituto Professionale Falcone) (στις 1.6 km από Μπρίντιζι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μπέργκαμο.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Βενετία-Μπέργκαμο μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)