Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Μπάρι

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Μπάρι με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Μπάρι σε πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Μπάρι
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Μπρίντιζι
Μπάρι
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Μπάρι

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση310 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Μπάρι;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Μπάρι. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Μπάρικάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Μπάρι σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Μπάρι και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Bari Molo San Vito 4, Ναυτικό Σταθμό Bari Banchina Deposito Franco, Σταθμό Bari Centrale, Σταθμό Bari S.Spirito, Σταθμό Marconi, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπάρι

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Μπάρι;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Endeavor Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Egnatia Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Agoudimos Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του European Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Grimaldi Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα πλοία της Red Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi αντιστοίχως 1.5 km και 2.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Ventouris Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπάρι (Bari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Superfast Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπάρι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Bari Banchina Deposito Franco αντιστοίχως 1.5 km και 1.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Μπρίντιζι-Μπάρι Regionale τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Brindisi (2.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Zona Industriale κατά την άφιξη (1.9 km από το κέντρο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Brindisi (Istituto Professionale Falcone) προς Μπρίντιζι και του Bari (Απουλία Ιταλία)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Μπάρι

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) με απόσταση 310 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Μπάρι από Κέρκυρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Ventouris Ferries ή Superfast Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από Μπάρι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Μπάρι χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μπρίντιζι-Μπάρι και τη χρήση πορθμείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Regionale ή Frecciargento της Trenitalia προς Μπάρι αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Brindisi προς Μπρίντιζι. Η άφιξη στο Μπάρι θα είναι στο σταθμό του Bari Zona Industriale (1.9 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Μπάρι μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπρίντιζι-Μπάρι.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπρίντιζι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Bari (2.4 km από Μπάρι, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Brindisi (Istituto Professionale Falcone) (στις 1.6 km από Μπρίντιζι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μπάρι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)