Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Κως

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Κως με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Κέρκυρα προς Κως σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Κέρκυρα
Κως
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Κως

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση711 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Κέρκυρα προς το Κως ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Κέρκυρα προς το Κως και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα Κως; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις να παω σε Κως από Κέρκυρα, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλώς εισάγετε τις ημερομηνίες ταξιδίου σας στο Κως τότε η Vivanoda θα κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Κέρκυρα - Κως προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις του Ryanair, Aegean Airlines, Blu-express, Vueling Airlines ή Easyjet για να φτάσει Κως.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Κως;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU βρίσκεται σε 1.9 km από το κέντρο της πόλης του Κέρκυρα προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Κως (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kos KGS)
Το Vueling Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Κως (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kos KGS)
Το Blu-express παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU (βρίσκεται στα 1.9 km από το κέντρο του Κέρκυρα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Ryanair πετάει από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU βρίσκεται σε 1.9 km από το κέντρο της πόλης του Κέρκυρα προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Κως (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kos KGS)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Κως

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 711 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Κως από Κέρκυρα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κέρκυρα-Ρώμη και Ρώμη-Κως
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Blu-express ή Ryanair.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Easyjet, Vueling Airlines ή Ryanair που θα σας μεταφέρει Kos (Κως, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)