Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Θεσσαλονίκη

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Θεσσαλονίκη με τρένο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Θεσσαλονίκη σε αεροπλάνο, τρένο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Θεσσαλονίκη
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Βελιγράδι
Θεσσαλονίκη
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Θεσσαλονίκη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, τρένο
απόσταση283 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Κέρκυρα προς το Θεσσαλονίκη ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Κέρκυρα προς το Θεσσαλονίκη; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Θεσσαλονίκη και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Κέρκυρα - Θεσσαλονίκη προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα και πτήσεις του Wizzair, TrainOSE ή Air Serbia για να φτάσει Θεσσαλονίκη.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Θεσσαλονίκη;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Wizzair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias CFU βρίσκεται σε 1.9 km από το κέντρο της πόλης του Κέρκυρα προς Βελιγράδι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Beograd BEG)
Το Air Serbia εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Beograd BEG (βρίσκεται στα 16 km από το κέντρο του Βελιγράδι, Σερβία Και Μαυροβούνιο) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Βελιγράδι-Θεσσαλονίκη Balkan Express τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Beograd (4.4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη (4.2 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Θεσσαλονίκη

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) με απόσταση 283 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη από Κέρκυρα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Κέρκυρα-Βελιγράδι και Βελιγράδι-Θεσσαλονίκη
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βελιγράδι (αεροδρόμιο του Beograd, Κωδικός IATA: BEG) που εκμεταλλεύεται η Wizzair.του Βελιγράδι, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Air Serbia που θα σας μεταφέρει Makedonia (Θεσσαλονίκη, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Θεσσαλονίκη χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Βελιγράδι-Θεσσαλονίκη και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Balkan Express της TrainOSE προς Θεσσαλονίκη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Beograd προς Βελιγράδι. Η άφιξη στο Θεσσαλονίκη θα είναι στο σταθμό του Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)