Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Κέρκυρα
Ηγουμενίτσα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Ηγουμενίτσα

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση32 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Ηγουμενίτσα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Ηγουμενίτσακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Ηγουμενίτσα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Igoumenitsa, Ναυτικό Σταθμό Kerkyra) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ηγουμενίτσα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Ηγουμενίτσα

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Ηγουμενίτσα (Ήπειρος, Ελλάδα) με απόσταση 32 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Ηγουμενίτσα από Κέρκυρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της ANEK Lines ή Agoudimos Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουIgoumenitsa σε 2.3 km από Ηγουμενίτσα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Ηγουμενίτσα (Igoumenitsa σε 2.3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Agoudimos Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Igoumenitsa αντιστοίχως 1.5 km και 2.3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)