Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Βερόνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Βερόνα με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Βερόνα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Βενετία
Βερόνα
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Μπρίντιζι
Βερόνα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Βερόνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση976 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Βερόνα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Βερόνα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Βερόνακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Βερόνα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Βερόνα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Verona, Σταθμό λεωφορείων Verona, Σταθμό λεωφορείων Verona, Σταθμό Verona Porta Nuova, Ναυτικό Σταθμό Kerkyra, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Βερόνα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Κέρκυρα προς Βερόνα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Βενετία (Venezia Tronchetto σε 2.7 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Egnatia Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Agoudimos Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Red Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi αντιστοίχως 1.5 km και 2.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Minoan Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Βενετία (Venezia Tronchetto σε 2.7 km από την πόλη)
Τα πλοία της European Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Endeavor Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Grimaldi Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 1.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Venezia Tronchetto Stazione προς Βενετία και του Verona (Βένετο Ιταλία)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Papola Casale BDS βρίσκεται σε 3 km από το κέντρο της πόλης του Μπρίντιζι προς Βερόνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Verona VRN)
Το Volotea εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Papola Casale BDS (βρίσκεται στα 3 km από το κέντρο του Μπρίντιζι, Ιταλία) έως Βερόνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Verona VRN)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Βενετία-Βερόνα Eurocity τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Santa Lucia (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Verona Porta Nuova κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Βενετία-Βερόνα (106 km)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Βερόνα

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Βερόνα (Βένετο, Ιταλία) με απόσταση 976 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Κέρκυρα Βερόνα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Κέρκυρα-Μπρίντιζι.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Egnatia Seaways, Agoudimos Lines, Red Star Ferries, European Seaways, Endeavor Lines ή Grimaldi Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBrindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από Μπρίντιζι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Βερόνα από Κέρκυρα. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Μπρίντιζι-Βερόνα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Μπρίντιζι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Papola Casale BDS 3 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βερόνα (αεροδρόμιο του Verona, Κωδικός IATA: VRN) που εκμεταλλεύεται η Ryanair ή Volotea.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Βερόνα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Βενετία-Βερόνα και τη χρήση πορθμείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Eurocity ή Frecciabianca της Trenitalia προς Βερόνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Santa Lucia προς Βενετία. Η άφιξη στο Βερόνα θα είναι στο σταθμό του Verona Porta Nuova (1.3 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Βερόνα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Βενετία-Βερόνα.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Βενετία. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Verona (0 km από Βερόνα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Venezia Tronchetto Stazione (στις 2.7 km από Βενετία) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βερόνα.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Βενετία-Βερόνα μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)