Ταξιδέψτε από Κέρκυρα προς Βενετία

Οργανώστε το ταξίδι σας Κέρκυρα προς Βενετία με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Κέρκυρα προς Βενετία σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Κέρκυρα
Βενετία
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Κέρκυρα
Ρώμη
Βενετία
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Κέρκυρα
Μπρίντιζι
Βενετία
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Κέρκυρα Βενετία

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση896 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Κέρκυρα προς Βενετία;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Κέρκυρα Βενετία. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Κέρκυρα Βενετίακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Κέρκυρα και Βενετία σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Κέρκυρα Βενετία και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Venezia Tronchetto, Αεροδρόμιο Treviso, Αεροδρόμιο Marco Polo, Σταθμό Venezia Mestre, Σταθμό Venezia Santa Lucia, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Βενετία

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Κέρκυρα Βενετία

Για το ταξίδι του Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Βενετία (Βένετο, Ιταλία) με απόσταση 896 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Κέρκυρα > Βενετία θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Κέρκυρα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU 1.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βενετία (αεροδρόμιο του Treviso, Κωδικός IATA: TSF) που εκμεταλλεύεται η Ryanair.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Βενετία από Κέρκυρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Kerkyra στις 1.5 km από Κέρκυραπλοίου της Minoan Lines ή ANEK Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουVenezia Tronchetto σε 2.7 km από Βενετία. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΚέρκυρα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Κέρκυρα προς Βενετία χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Βενετία και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciargento, Euronight Tosca ή Italo της Trenitalia, ÖBB ή Italo (NTV) προς Βενετία αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Ostiense προς Ρώμη. Η άφιξη στο Βενετία θα είναι στο σταθμό του Venezia Mestre (9.9 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Κέρκυρα Βενετία μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Ρώμη-Βενετία.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Ρώμη. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Venezia Tronchetto Stazione (2.7 km από Βενετία, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Roma (στις 0.3 km από Ρώμη) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βενετία.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Βενετία μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)