Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη προς Στουτγάρδη

Οργανώστε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη προς Στουτγάρδη με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Στουτγάρδη σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Θεσσαλονίκη
Στουτγάρδη
 • Αποκτήστε τιμές
2
Θεσσαλονίκη
Μόναχο
Στουτγάρδη
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Θεσσαλονίκη
Κολωνία
Στουτγάρδη
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Θεσσαλονίκη
Βελιγράδι
Στουτγάρδη
 • Αποκτήστε τιμές
5
Θεσσαλονίκη
Ρώμη
Στουτγάρδη
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Θεσσαλονίκη Στουτγάρδη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1414 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Στουτγάρδη;

Προσφέρουμε 5 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη Στουτγάρδη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Θεσσαλονίκη Στουτγάρδηκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Θεσσαλονίκη και Στουτγάρδη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Θεσσαλονίκη Στουτγάρδη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Echterdingen, Σταθμό Stuttgart Hbf, Σταθμό λεωφορείων Stuttgart Airport, Σταθμό λεωφορείων Stuttgart Obertürkheim, Σταθμό λεωφορείων Stuttgart-Vaihingen, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Στουτγάρδη

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη προς Στουτγάρδη;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Germanwings εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Στουτγάρδη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Echterdingen STR)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Στουτγάρδη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Echterdingen STR)
Το Air Serbia παρέχει τις αεροπορικές συνδέσεις από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Βελιγράδι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Beograd BEG) και από το αεροδρόμιο Beograd BEG βρίσκεται σε 16 km από το κέντρο της πόλης του Βελιγράδι προς Στουτγάρδη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Echterdingen STR)
Το Air Berlin κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Στουτγάρδη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Echterdingen STR)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Ryanair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Ciampino CIA)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Στουτγάρδη (809 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Θεσσαλονίκη-Βελιγράδι Balkan Express τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Rakovica κατά την άφιξη (11 km από το κέντρο)
Το SNCF λειτουργεί τη γραμμή του Μόναχο προς Στουτγάρδη με ένα τρένο TGV να αναχωρεί από München Hbf για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Stuttgart Hbf (Μπάντεν-Βυρτεμβέργη Γερμανία)
Το Deutsche Bahn κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Κολωνία-Στουτγάρδη ICE τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Köln Messe/Deutz (1.1 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Stuttgart Hbf κατά την άφιξη (0.8 km από το κέντρο)
Το ÖBB προσφέρει μια γραμμή του Κολωνία προς Στουτγάρδη με ένα τρένο InterCity (IC) να αναχωρεί από Köln Hbf για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Stuttgart Hbf (Μπάντεν-Βυρτεμβέργη Γερμανία)
Το SBB CFF FFS λειτουργεί τη γραμμή Μόναχο-Στουτγάρδη InterCity (IC) τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό München Hbf (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Stuttgart Hbf κατά την άφιξη (0.8 km από το κέντρο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο DeinBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Köln-Deutz προς Κολωνία και του Stuttgart Obertürkheim (Μπάντεν-Βυρτεμβέργη Γερμανία)
Το Onebus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Κολωνία (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Koln σε 0.4 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Στουτγάρδη όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Stuttgart Obertürkheim που βρίσκεται περίπου 6.5 km από το κέντρο.
Η επιχείρηση λεωφορείων ADAC PostBus περιστρέφεται από το σταθμό λεωφορείων Koln προς Κολωνία και του Stuttgart Obertürkheim (Μπάντεν-Βυρτεμβέργη Γερμανία)
Το δίκτυο FlixBus περιλαμβάνει γραμμή λεωφορείου μεταξύ της πόλης Ρώμη (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Roma Tiburtina σε 4.1 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Στουτγάρδη όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Stuttgart Airport που βρίσκεται περίπου 9.6 km από το κέντρο.
Το λεωφορείο Hellö παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) προς Μόναχο και του Stuttgart Airport (Μπάντεν-Βυρτεμβέργη Γερμανία)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Θεσσαλονίκη Στουτγάρδη

Για το ταξίδι του Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) έως Στουτγάρδη (Μπάντεν-Βυρτεμβέργη, Γερμανία) με απόσταση 1414 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη > Στουτγάρδη θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Θεσσαλονίκη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG 12 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Στουτγάρδη (αεροδρόμιο του Echterdingen, Κωδικός IATA: STR) που εκμεταλλεύεται η Air Berlin, Aegean Airlines ή Germanwings.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Θεσσαλονίκη προς Στουτγάρδη χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μόναχο-Στουτγάρδη και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα TGV ή InterCity (IC) της SNCF ή SBB CFF FFS προς Στουτγάρδη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό München Hbf προς Μόναχο. Η άφιξη στο Στουτγάρδη θα είναι στο σταθμό του Stuttgart Hbf (0.8 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Θεσσαλονίκη Στουτγάρδη μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μόναχο-Στουτγάρδη.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της Hellö στο Μόναχο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Stuttgart Airport (9.7 km από Στουτγάρδη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (στις 0.4 km από Μόναχο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Στουτγάρδη.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Στουτγάρδη μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)