Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη προς Σάμος

Οργανώστε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη προς Σάμος με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Σάμος σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Θεσσαλονίκη
Σάμος
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Θεσσαλονίκη
Χίος
Σάμος
 • Αποκτήστε τιμές
3
Θεσσαλονίκη
Αθηνα
Σάμος
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Θεσσαλονίκη Σάμος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση471 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Σάμος;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη Σάμος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Θεσσαλονίκη Σάμοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Θεσσαλονίκη και Σάμος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Θεσσαλονίκη Σάμος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Samos, Ναυτικό Σταθμό Samos, Αεροδρόμιο Makedonia, Ναυτικό Σταθμό Thessaloniki, Σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σάμος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη προς Σάμος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Cielos Del Peru κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Χίος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Chios JKH)
Το Olympic Air παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH) και από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Σάμος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Samos SMI)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Σάμος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Samos SMI)
Το Ryanair παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Thessaloniki και του Αθηνα (Athens Piraeus E6 σε 7.4 km από την πόλη) και μεταξύ Αθηνα και Σάμος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Samos αντιστοίχως 7.4 km και 1.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθηνα τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα κατά την άφιξη (1.5 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Θεσσαλονίκη Σάμος

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Φτηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς το Σάμος

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Θεσσαλονίκη προς το Σάμος πτήσεις;

Η Aegean Airlines είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί πτήσεις με απευθείας σύνδεση Σάμος από το αεροδρόμιο του Θεσσαλονίκη.
Aegean Airlines Θεσσαλονίκη Σάμος

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

 • SKG Makedonia

Αεροδρόμιο άφιξης στο Σάμος

 • SMI Samos

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Θεσσαλονίκη προς το Σάμος:

 • Προτιμήστε να πετάξετε Σάμος την ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα έως Πέμπτη) και να είστε ευέλικτοι. Οι ναύλοι είναι διαφορετικοί είτε η πτήση είναι προγραμματισμένη νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ. Συνεπώς, συνιστάται να υπάρχει ένας σημαντικός βαθμός ευελιξίας.
 • Είναι συχνά φθηνότερο να πετάξει Θεσσαλονίκη-Σάμος διαδρομή στις συνδεδεμένες πτήσεις.

Θεσσαλονίκη προς το Σάμος πορθμείο

Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν θα σας επιτρέψει να πάτε απευθείας από Θεσσαλονίκη προς το Σάμος. Αλλά είναι δυνατόν να ταξιδέψετε μόνο με βάρκα! Στο Χίος ή Αθηνα, θα πρέπει να κάνετε μια αλλαγή και να πάρετε ένα άλλο πορθμείο.

Ποιες είναι οι εταιρείες πορθμείων που ταξιδεύουν μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σάμος;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Θεσσαλονίκη προς το Σάμος: όλα τα ναύλα Hellenic Seaways εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Hellenic Seaways Θεσσαλονίκη Σάμος

Θεσσαλονίκη τερματικά πορθμείων

Παρουσιάστε τον εαυτό σας στο τερματικό σταθμό του πλοίου Θεσσαλονίκη τηρώντας την προθεσμία που έθεσε η εταιρεία Hellenic Seaways. Μετά από αυτό το διάστημα, η εταιρεία μπορεί να αρνηθεί να σας επιβιβαστεί. Μεταβείτε στον μετρητή Hellenic Seaways στο Θεσσαλονίκη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Με αυτοκίνητο, το check-in είναι πανομοιότυπο, αλλά γίνεται απευθείας από το όχημά σας.
 • Thessaloniki

Σάμος τερματικά πορθμείων

 • Samos

Γιατί να πάρετε το Θεσσαλονίκη Σάμος Ferry;

 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Στο Θεσσαλονίκη προς το Σάμος πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.
 • Ταξιδεύοντας με πλοίο είναι απλά η ιδανική μεταφορά μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σάμος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με τα παιδιά.

τρένο Θεσσαλονίκη προς το Σάμος

Θεσσαλονίκη Σάμος εταιρείες τρένων

Η εταιρεία τρένων που εκτελεί αυτό το ταξίδι είναι η TrainOSE.
TrainOSE Θεσσαλονίκη Σάμος

Σταθμοί αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

 • Thessaloniki / Θεσσαλονίκη

Είναι δυνατόν να πάτε απευθείας με το τρένο Θεσσαλονίκη προς το Σάμος;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Θεσσαλονίκη προς το Σάμος χωρίς να γίνουν αλλαγές.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)