Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη προς Ρόδος

Οργανώστε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη προς Ρόδος με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Ρόδος σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Θεσσαλονίκη
Ρόδος
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Θεσσαλονίκη
Αθηνα
Ρόδος
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Θεσσαλονίκη
Κως
Ρόδος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Θεσσαλονίκη Ρόδος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση652 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Θεσσαλονίκη προς το Ρόδος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς το Ρόδος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη Ρόδος; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους τρένα, πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Ρόδος. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Ρόδος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Θεσσαλονίκη - Ρόδος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη, πτήσεις, πορθμείο ή τρένα του Blue Star Ferries, Ryanair, Hellenic Seaways, Aegean Airlines, Aigaion Pelagos, Olympic Air, Dodekanisos Seaways και TrainOSE θα σας μεταφέρει Ρόδος.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη προς Ρόδος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Thessaloniki και του Αθηνα (Athens Piraeus E6 σε 7.4 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ρόδος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Thessaloniki και Rhodes αντιστοίχως 3.6 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Dodekanisos Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kos και του Ρόδος (Rhodes σε 0.5 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Aigaion Pelagos παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Ρόδος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E3 και Rhodes αντιστοίχως 7.8 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair πετάει από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH) και από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρόδος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Ρόδος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Ρόδος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθηνα τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα κατά την άφιξη (1.5 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Θεσσαλονίκη Ρόδος

Για το ταξίδι του Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) έως Ρόδος (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 652 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Ρόδος από Θεσσαλονίκη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Thessaloniki στις 3.6 km από Θεσσαλονίκηπλοίου της Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουRhodes σε 0.5 km από Ρόδος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΘεσσαλονίκη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Η απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη > Ρόδος θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Θεσσαλονίκη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG 12 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρόδος (αεροδρόμιο του Diagoras, Κωδικός IATA: RHO) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines ή Olympic Air.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Θεσσαλονίκη προς Ρόδος χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Θεσσαλονίκη-Αθηνα και τη χρήση πορθμείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Αθηνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη. Η άφιξη στο Αθηνα θα είναι στο σταθμό του Athens / Αθήνα (1.5 km από το κέντρο).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)