Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη προς Πάτρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη προς Πάτρα με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Πάτρα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Θεσσαλονίκη
Αθηνα
Πάτρα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Θεσσαλονίκη Πάτρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση284 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Θεσσαλονίκη προς το Πάτρα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς το Πάτρα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη Πάτρα; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για λεωφορεία, πορθμείο, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Πάτρα και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη, πτήσεις, πορθμείο, τρένα ή λεωφορεία του TrainOSE, Olympic Air, Aegean Airlines, Hellenic Seaways και Ryanair θα σας μεταφέρει Πάτρα.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη προς Πάτρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Θεσσαλονίκη-Αθηνα τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα κατά την άφιξη (1.5 km από το κέντρο), του Αθηνα προς Κιάτο με ένα τρένο να αναχωρεί από SKA (Rail center of Acharnes) για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και Κιάτο-Πάτρα τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο (1.3 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Patra κατά την άφιξη (0.5 km από το κέντρο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Thessaloniki / Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη και του Athens / Αθήνα (Αττική Ελλάδα), μεταξύ της πόλης Αθηνα (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του SKA (Rail center of Acharnes) σε 11 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Κιάτο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Kiato / Κιάτο που βρίσκεται περίπου 1.3 km από το κέντρο. και από το σταθμό λεωφορείων Kiato / Κιάτο προς Κιάτο και του Patra (Δυτική Ελλάδα Ελλάδα)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Thessaloniki και του Αθηνα (Athens Piraeus E6 σε 7.4 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Θεσσαλονίκη Πάτρα

Για το ταξίδι του Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) έως Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) με απόσταση 284 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Θεσσαλονίκη προς Πάτρα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Θεσσαλονίκη-Αθηνα και Αθηνα-Κιάτο και τη χρήση λεωφορείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της TrainOSE προς Αθηνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη. Η άφιξη στο Αθηνα θα είναι στο σταθμό του Athens / Αθήνα (1.5 km από το κέντρο).Απαιτείται αλληλογραφία ή αλλαγή Αθηνα όπου θα αναχωρήσει το τρένο που εκμεταλλεύεται η TrainOSE Κιάτο.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Θεσσαλονίκη Πάτρα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο και/ή τρένο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Κιάτο-Πάτρα.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της TrainOSE στο Κιάτο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Patra (0.5 km από Πάτρα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο (στις 1.3 km από Κιάτο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Πάτρα.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάτρα από Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Θεσσαλονίκη-Αθηνα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα τρένο και/ή λεωφορείο.
έξοδος Θεσσαλονίκη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG 12 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, Aegean Airlines ή Olympic Air.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Θεσσαλονίκη Πάτρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (τρένο και/ή λεωφορείο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Θεσσαλονίκη-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Thessaloniki στις 3.6 km από Θεσσαλονίκηπλοίου της Hellenic Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E6 σε 7.4 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΘεσσαλονίκη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)